Poglejte si tole, Tanja Žagar ima zavidanja vreden balkonski vrtiček, raste ji čisto vse!

Poglejte si tole, Tanja Žagar ima zavidanja vreden balkonski vrtiček, raste ji čisto vse! (foto: Arhiv) Arhiv
12. 5. 2021

V urbanih okoljih so prav balkončki v stanovanjskih blokih tisti, ki lahko z malce veščin in spretnosti lepo ozelenijo.

To dobro ve naša priljubljena pevka Tanja Žagar, ki je dokazala in pokazala, da ima resnično "zelene prste", saj je v koritih na njenem balkonu zraslo pravo razkošje začimb in dišavnic. Tanjin balkon je tako prava paša za oči, zagotovo pa ji vse, kar pridela, pride prav pri kuhanju, saj se izjemno rada loteva raznih kulinaričnih podvigov in z domačo hrano razvaja svoje najbližje.

Visoko noseča pevka je tokrat ob sliki zapisala, nekaj, kar je res očitno: "Raste, raste... Pa tudi jaz "rastem" ja!!" Očitno komaj čaka, da še enkrat postane mamica, to dejstvo pa rada deli s svojimi oboževalci. Po tem, ko je prvič postala mama, je razkrila, da se ji je s tem izpolnila njena največja želja, saj je že od nekdaj zelo čustvena. Odkar ima Karla, pa so se njeni občutki in čustva še poglobila.

Brez dvoma bo prihajajoče poletje za Tanjo polno novih dogodivščin, veselja in malce tudi neprespanih noči. A nasmeh otroka odtehta vse, kar postavna pevka dobro ve, zato se bo mirno prepustila čarem vnovičnega materinstva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)