Poglejte si, v družbi katere znane Slovenke Hajdi Korošec Jazbinšek uživa na Korčuli, obe dami sta v kopalkah čudoviti!

Poglejte si, v družbi katere znane Slovenke Hajdi Korošec Jazbinšek uživa na Korčuli, obe dami sta v kopalkah čudoviti! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
2. 7. 2021

Očitno je ta hrvaški otok čedalje bolj priljubljena destinacija med našimi znanimi obrazu.

Na Korčuli je Hajdi Korošec Jazbinšek kupila stanovanje, kjer uživa s svojo družino, a pridružila se ji je še ena znana slovenka in nastali so prikupni prizori, ki jih je nekdanja otroška pevska zvezdnica pokazala v Instagram zgodbi.

Obe postavni dami sta v kopalkah in videti sta nadvse razigrani - ob Hajdi je pevka Marjetka Vovk in očitno je, da se zelo zabavata, saj obe krasi širok nasmeh. Ob tem so se oboževalci spraševali, kaj ju je tako nasmejalo, a preostalo jim je samo ugibanje, saj tega nista razkrili.

Marjetka in Hajdi

Ob tem pa nismo spregledali dejstva, da je tudi postava Marjetke Vovk naravnost izklesana! Hajdi jo je v objektiv ujela v kopalkah, v katerih razkriva čvrst trebušček. S soprogom, prav tako glasbenikom, Alešem Vovkom Raayem imata dva sinova, Vida in Oskarja. No, ob pogledu na Marjetko bi marsikdo pomislil, da gre za mlado dekle, ne pa za damo, ki je mamica, se vam ne zdi? Njen Aleš je zagotovo na vso moč ponosen na njo.

Marjetka Vovk