Poglejte si, v kakšno lepotico je zrasla hčerka Iris Mulej

Poglejte si, v kakšno lepotico je zrasla hčerka Iris Mulej (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
5. 7. 2018

Slovenska manekenka Iris Mulej naravnost uživa v materinski vlogi, na svojo malo princesko Isabello pa je neznansko ponosna.

Iris Mulej že nekaj časa živi in ustvarja v Budvi, kjer je srečo našla v objemu poslovneža Admirja Barčiča. Nedavno ji je Admir pripravil čudovito presenečenje, ko jo je na njen rojstni dan zaprosil za roko in Iris je v solzah rekla da.

Iris pa ima poleg nedavne zaroke še en razlog za srečo, to je njena mala princeska Isabella, ki je vsak dan večja in postaja že prava mala manekenka. Iris je na svojo edinko izjemno ponosna, Isabella pa je po svoji mami podedovala vso lepoto in videti je, da bo šla po maminih stopinjah. Isabella bo septembra stara že dve leti, Iris pa nikoli ni skrivala, da si je izjemno močno želela okusiti čare materinstva in da ji Isabella pomeni vse na svetu.

Nedavno je na svojem Facebook profilu objavila ljubko fotografijo in zapisala: "Dobro jutro sonce." Številni se ob vsem te seveda sprašujejo ali bo Iris ostala le pri enem otroku ali se bo morda odločila in svoji Isabelli podarila bratca oz. sestrico.