Poglejte si, v objemu katerega znanega Slovenca zdaj sije Inja Zalta

Poglejte si, v objemu katerega znanega Slovenca zdaj sije Inja Zalta (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
28. 5. 2020

Slovenska manekenka in igralka Inja Zalta se je nedavno družila s svojim soigralcem iz serije Usodno vino Klemenom Janežičem.

Širša slovenska javnost je čednega igralca Klemena Janežiča spoznala v vlogi zdravnika Martina v popularni slovenski seriji Usodno vino. V seriji pa je njegovo veliko ljubezen igrala lepotica Inja Zalta, ki je upodobila vlogo Nine.

Inja je kasneje odšla čez lužo in ustvarjala v Los Angelesu, Klemen pa se je posvetil svojim projektom. A koronavirus ju je spet združil, saj se je bila Inja zaradi slabih razmer v ZDA prisiljena vrniti v Slovenijo in zdaj je tudi časa za druženje s starimi prijatelji toliko več.

Nedavno sta se tako srečala pri fotografinji Urši Premik in videti je bilo, da sta se drug drugega še kako razveselila in si padla v pristen objem. "Čudovito srečanje," je Klemen zapisal pod svojo fotografijo na Facebooku.

Inja je še enkrat več pokazala svojo novo pričesko, ki ji nadvse pristaja, v objemu svojega nekdanjega soigralca pa je bila videti srečna in žareča.

Priporočamo