Poglejte si zadnji ples Martine Plohl in Roka Kunaverja v šovu Zvezde plešejo

9. 4. 2018
Deli
Poglejte si zadnji ples Martine Plohl in Roka Kunaverja v šovu Zvezde plešejo (foto: POP TV)
POP TV

Martina Plohl in Rok Kunaver sta se morala v peti oddaji šova Zvezde plešejo posloviti, saj so bile ocene sodnikov in glasovi gledalcev tokrat preskromni, da bi lahko nadaljevala boj za plesni globus.

Igralec Rok Kunaver in njegova soplesalka Martina Plohl sta se v peti oddaji šova Zvezde plešejo zavrtela v ritmih romantičnega angleškega valčka, za katerega sta prejela tako pohvale, kakor tudi kritike.

"Rok, še vedno imaš tankovski komolec! Delaj na tem. Sicer pa je pri dobrih parih lepo, če se znajo premikati v prostoru. In to je tebi uspelo," je povedal Andrej Škufca. Katarina Venturini je dodala, da je angleški valček kot nihanje in tega bi bilo lahko več. "Si imel pa lepe priključke in dobro kontrolo nad telesom."

Svoje je dodala tudi vedno duhovita Nika Urbas Ambrožič: "Plesal si kot pokončni kapnik stalagmit. Malce trd v vratu, ampak vseeno zelo lep valček." Lado Bizovičar pa je imel za Roka samo besede hvale. "To je bil prvi ples, kjer si upošteval načelo manj je več. In to je bil tvoj najboljši ples doslej." Rok in Martina sta si priplesala 24 sodniških točk.

Žal je bil izkupiček sodniških točk in glasov gledalcev zanju preskromen, zato sta se morala Rok in Martina po peti oddaji posloviti.

"Jaz moram reči hvala Martini, da je spravila vse to iz mene. Super smo se imeli in hvala vsem, ki so glasovali za naju. Še bova zaplesala..." je takoj po izpadu povedal Rok Kunaver, ki je imel kar nekoliko solzne oči, saj je v šovu Zvezde plešejo zares užival.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk