Pogovor z Burakom: Njegova toplina je pristna

Pogovor z Burakom: Njegova toplina je pristna (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
12. 6. 2018

Bili smo eden redkih izbranih medijev, ki so se imeli priložnost srečati in osebno pogovoriti z ljubljencem ženskih src, slavnim turškim igralcem serije Moja boš.

Ko odmislimo vso evforijo in krike navdušenja, ki po njegovih besedah še dolgo ne bodo odšli v pozabo, je gotovo eno: Burakova toplina, ki veje iz malih zaslonov, je pristna. Nekaj skupnih trenutkov nas še dneve po tem polni z vrednotami, v katere verjame in jih poskuša predajati množici – iskrenost, ljubezen in spoštovanje.

Ljubljana vas je gostoljubno sprejela. Kakšen vtis je na vas naredila naša prestolnica – vam je v njej uspelo najti kakšen ljub, skriti kotiček, glede na to, da vas oboževalci oblegajo na slehernem koraku?

Po pravici povedano, sprehajati se ni ravno najlažje, saj če se ne motim, je bilo sinoči še ob treh zjutraj nekaj ljudi pred hotelom. Smo pa včeraj obiskali zelo lep kotiček v Ljubljani, kamor so nas peljali na kosilo. Verjetno je to kraj, ki mi je trenutno najbolj pri srcu.

V zadnjih nekaj mesecih ste z vlogo Kemala nedvomno postali eden najbolj priljubljenih televizijskih likov pri nas. Nam lahko zaupate, zaradi česar ste vzljubili vlogo in se tako hitro navezali nanjo?

Ker je dober, iskren in človek ljubezni. Oziroma moški, ki se bori za svojo ljubezen.

Imam občutek, da ste tudi v resničnem življenju tako rahločutni in senzibilni. Drži?

Da, seveda. Ljubezen je najtežja stvar. Ljubezen oziroma ljubiti pomeni deliti. Delimo in dobimo nekaj v zameno. Ni namreč ravno enostavno poskrbeti za to, da nas bo oseba nasproti imela rada.

Uspelo mi je zaslediti, da v prostem času radi pišete zgodbe.

Res je, zelo rad pišem zgodbe, vendar je vse skupaj veliko bolj barvito. Poleg pisanja zgodb tudi slikam, zelo rad fotografiram, imam pa rad tudi režiranje in snemanje filmov. Igranja se ne da z ničimer primerjati. Z njim izražam svojo notranjost, v meni ima posebno mesto – ne poznam stvari, ki bi lahko to mesto nadomestilo.

Kakšni pa so vaši nazori oziroma principi, po katerih naravnavate svoje življenje?

Iskrenost. Iskrenosti dajem velik pomen, saj če mi je uspelo priti do te točke, da se lahko danes o tem pogovarjam z vami, je to zagotovo zaradi iskrenosti, ljubezni in spoštovanja, ki ga čutim do svojega poklica. Ne glede na to, s čim se ukvarjate, bodisi gre za igranje ali nekaj drugega, je eden najpomembnejših dejavnikov ta, da vse opravljate z ljubeznijo. In seveda verjeti v svoje delo. Če boste delo opravljali na tak način, boste zagotovo uspešni.

Ste vraževerni? Si lastite kakšen amulet za srečo?

Pravzaprav ne. Nič takšnega ni, kar bi nosil in se zaradi tega počutil bolje. Včasih nosim stvari, ki so mi všeč, pa še to le za kratek čas.

Kako se počutite, ko razmišljate o prihodnosti – se vidite kot družinski človek z veliko družino in otroki, ki bi nadaljevali vaše poslanstvo?

Zelo nerad načrtujem, kaj se bo dogajalo v prihodnosti. Mislim, da moramo živeti v trenutku, zato ne bi bilo najbolj prav, da se že ta trenutek odločam in razmišljam o prihodnosti svojih otrok. Vsak sebe še najbolje pozna in rad spodbujam to, da moramo ljudje početi tisto, v čemer smo najboljši. Vsak mora imeti dovolj svobode do odločitve, kaj si želi početi.

V zadnjih nekaj letih se vam je uspelo prebiti na vrh turške družbene lestvice, kraljujete tudi na socialnih omrežjih. Si sploh lahko želite več? Hollywood, morda?

Vsak bi želel priti do Hollywooda. Posel, ki ga opravljamo, je pač takšen – delamo in delamo in nekega dne se pojavi tudi takšna priložnost. Zakaj pa ne? Zakaj bi si pred nosom zapirali vrata?

Besedilo:  Neja Drozg // Foto: Primož Predalič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri