Pogovor z Natalijo Gros: "Presenečena sem in vesela!"

Pogovor z Natalijo Gros: "Presenečena sem in vesela!" (foto: Goran Antley) Goran Antley
28. 5. 2018

Po napetem dogajanju v finalnem večeru oddaje Zvezde plešejo, sta zmagovalca znana. To sta Natalija Gros in Miha Perat.

V prvem delu finalnega večera so morali trije finalni pari odplesati ples, v katerem so se v preteklih oddajah oddaje izkazali kot najslabši. Po seštevku sodniških točk in glasov, ki so jih prejeli preko telefonskega glasovanja, sta se najslabše odrezala Gorka Berden in Andrej Rebula. V superfinale sta se tako uvrstila Natalija Gros s soplesalcem Miho Peratom in Gašper Rifelj s soplesalko Majo Geršak.

Po strastnem argentinskem tangu, ki sta ga odplesala Natalija in Miha in z izraznim plesom Gašperja in Maje, sta postala po glasovanju gledalcev zmagovalca Natalija Gros in Miha Perat. Natalija Gros je po osvojenem plesnem globusu z nami delila občutke, ob tej, še eni zmagi v njeni uspešni karieri.

Kakšni so vaši prvi občutki po zmagi?

Nad zmago sem bila presenečena in seveda vesela. Do zadnjega trenutka sem sicer verjela v to, da sva z Miho pokazala najboljše plesne točke od vseh. Vendar sta bila tudi Gašper in Maja čez celotno sezono zelo dobra, zato je bila odločitev zelo tesna. Vesela sem tudi zaradi Miha, ker je s tem dobil tudi on potrditev svojega strokovnega dela.

Med tekom oddaje so nekateri namigovali, da sta z Mihom več kot soplesalca, da je med vama neka simpatija, je v tem kaj resnice?

Ne! Zelo jasen ne! Miha je poročen, ima dva otroka, to spoštujem in tako to je!

Kaj menite o Gorki Berden?

Če pogledam njen napredek skozi celotno sezono oddaje Zvezde plešejo, mislim, da je dosegla največji plesni napredek izmed vseh.

Imate željo še kdaj stopiti na plesni oder in zaplesati?

V tekmovalni obliki me načeloma ne zanima. Si pa res želim, da bi morda z Mihom imela še kdaj kak plesni nastop. Nekateri plesni pari iz pretekle sezone oddaje Zvezde plešejo so še kdaj zaplesali in se odzvali na kakšno povabilo. V primeru tovrstnega povabila bi se z veseljem odzvala.

Pred oddajo ste dejali, da ste si vedno želeli plesati, da so bile to vaše sanje. Bi lahko rekli, da ste z oddajo Zvezde plešejo doživeli svoje sanje?

Vsekakor. Predvsem bi lahko rekla, da sem se do neke visoke mere plesno izpopolnila. Izpolnile so se mi tudi sanje glede lepih oblačil, ličenja in pričesk. To sem si vedno želela in mi je pri plezanju tudi najbolj manjkalo.

Natalija Gros, Werner

Pred časom ste izrazili željo, da bi postali profesorica športne vzgoje. Vas to delo še mika?

Ta želja je vsekakor še vedno prisotna in zagotovo bom iskala tovrstno zaposlitev.

Boste svoje sedanje plesne izkušnje vključili v poučevanje športne vzgoje?

Vsekakor! Nenazadnje je tudi ples na seznamu športov, ki jih profesor športne vzgoje poučuje. Temu bom namenila čim večje število ur.

Natalija Gros se ob tej priložnosti zahvaljuje vsem, ki so glasovali zanjo. Mihi se zahvaljuje za ves vložen trud in njegovo srčnost, hvaležna pa je tudi celotni produkcijski ekipi POP TV. Mi pa Nataliji želimo, da najde zaposlitev kot profesorica športne vzgoje ter svoje znanje s svojo srčnostjo in ljubeznivostjo deli z našimi otroci.

Besedilo: Aleš-Rod // Foto: Goran Antley