Pogumna in postavna Hajdi Korošec Jazbinšek sredi zime skočila v morje

Pogumna in postavna Hajdi Korošec Jazbinšek sredi zime skočila v morje (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
29. 1. 2020

Kanarski otoki so trenutno pravi raj za naše mnoge znane obraze, ki so si sredi zime zaželeli oddiha ter seveda morja in sonca. Med njimi je tudi nekdanja zvezdnica Hajdi, ki z družino že uživa na tej priljubljeni destinaciji.

Tako kot že nekajkrat se je družina Korošec-Jazbinšek tudi tokrat odpravila na Fuerteventuro, saj jim je ta turistična destinacija izjemno pri srcu. A ne samo Hajdi in Urbanu, tudi sinova Dante in Evan še kako uživata na sanjskih plažah, kjer so temperature te dni precej prijetne, ne nazadnje pa še kako prija skok v morje. Vse to je še kako okusila tudi postavna Hajdi, ki je že skočila v morje in ki ima za svoja leta izjemno postavo, kar ji zavidajo mnoge mamice.

Ker pa Hajdi in Urban rada okrivata naravo in otok, si večkrat najameta tudi terenca, ne nazadnje pa še izkoristita idealne priložnosti za vodni šport, kot je jadranje na deski. In seveda za duhovne terapije in meditacije ... sploh slednje je po napornih delovnih dnevih, ki so za njima, še kako dobrodošlo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is a beach🌴 #mondaymood #mondayvibes #mondayfunday #fuertaventura #canarianislands #beachlife #beachvibes #mamiblogerke #mamiblogerkeslivenija #jasamsupermama #supermamehr #mamilajf

A post shared by Hajdi (@hajdi_kj) on

Priporočamo