Poklon legendarni skupini Queen

Vir: Govori.se
20. 11. 2012

Ob 21. obletnici smrti legendarnega pevca britanske rok skupine Queen se Kopru obeta neponovljiv dogodek, ki se lahko v lokalnem okolišu primerja s tistim izpred 20 let, ko so se v poklon Freddieju Mercuryju na londonskem stadionu Wembley združili vsi, ki v glasbenem svetu kaj štejejo.

Ne glede na pretečeni čas ostajajo pesmi skupine Queen v naših srcih, in to je bil tudi razlog, da so se številni obalni glasbeniki odzvali povabilu Jana Baruce in Marka Žigona, ki z združenimi močmi in s pomočjo vseh nastopajočih organizirata dogodek – Queen Tribute Night 2012.

Pred koprskim lokalom Bellavita bo 24. 11. 2012 ob 22. uri nastopilo 24 obalnih glasbenikov in oboževalcev skupine Queen: Yan Baray, Marko Žigon, Martin Bratož, Klemen Domjo, Ivana Kolarič, Žiga Rustja, Gašper Gustinčič, Evelin Rijavec, Dejan Vrbnjak, Teo Korenika, Erik Filipčič, Tina Krmac, Vasilij Sušanj, Bojan Jurjec, Roni Starc, Luka Jeraša, Barbara Kocjančič, Miha Mrđenovič, Tina Novak, Dejan Stopar, Denis Zupan, Tadeja Fatur, Savo Kralj in Tara Karma. Prireditev bosta povezovala Lara Pirc in DJ Lovro.