Pokukali smo v zakulisje snemanja prve oddaje z Borisom Kopitarjem

Pokukali smo v zakulisje snemanja prve oddaje z Borisom Kopitarjem (foto: Marko Dalbello Ocepek) Marko Dalbello Ocepek
Vir: Lady
11. 3. 2017

Kot smo že pisali, na televizijo Golica prihaja nova oddaja z naslovom 'Ena po domače z Borisom Kopitarjem in Mino Pal'. Snemanje prve oddaje je že mimo, na sporedu pa bo 4. marca ob 20. uri. Ustvarjalci pravijo, da bo to najbolj slovenska oddaja, ki bo razveselila tako starejšo kot mlajšo populacijo, predvsem vse tiste, ki si želijo zabave in poučnih vsebin hkrati.

Delovni proces je bil zadnje mesece precej intenziven, saj se je pred kratkim zaključil tudi odlično sprejet projekt Glasbeni skavt. Za oddih torej ni bilo veliko časa, a strnjene glave, polne idej in izkušenj, so dale rezultat, ki ga boste videli prav kmalu. O sami kvaliteti oddaje govori že dejstvo, da bo del voditeljskega para Boris Kopitar, legendarni voditelj narodnozabavnih oddaj s 30-letno kilometrino, ki mu v slovenskem prostoru ni para.

Nad projektom je navdušen in že komaj čaka, da gre zares. Ponudi lahko ogromno izkušenj, ki jih ima, in spominov, ki jih mogoče do zdaj ni delil še z nikomer. V dosedanji karieri je počel že marsikaj in zagotovo ga ljudje že malo pogrešajo, saj ga nekaj let nismo mogli gledati na televizijskih zaslonih.

Verjetno ni pričakoval, da ga bo kmalu čakalo povabilo, ki ga preprosto ne bo mogel zavrniti. Njegov prestop z nacionalne televizije si na Golici štejejo v veliko čast. Ne bo pa oddaja izhajala samo iz spominov, zato poleg njega stoji tudi zgovorna Štajerka Mina Pal, ki kot pravi, "ne špara jezika".

Temperamentna, ambiciozna in željna novih izkušenj se prav tako kot njen sovoditelj veseli razburljivih dogodivščin. Že med snemanjem prve oddaje smo opazili neverjetno energijo, ki je prehajala med voditeljema, občinstvom in drugimi soustvarjalci oddaje.

V prvi oddaji boste dodobra spoznali voditelja, njuno medsebojno energijo, Mamo Manko in njen neustavljivi humor ter odlične glasbenike. Videli in slišali boste lahko Mlade Dolenjce, Gamse, Nalet in še marsikoga drugega. Nastopila bosta tudi Minina hčerka in Borisov oboževalec, Japonec v Sloveniji.

Rezervirajte si sobotni večer 4. marca, ko bo na sporedu prva oddaja. Zagotovo boste začutili energijo, ki smo jo tudi mi, ko smo bili prisotni na snemanju. Ne pozabite, kot del občinstva lahko soustvarjate oddajo, zato čim prej pošljite prijavo prek elektronskega naslova gledalci@golica.si ali pokličite Kristino na 040/502-110. Zraven pripišite še letnico rojstva in kontaktne podatke.

Barbara Pirh