Poletna kombinacija Rebeke Dremelj, s katero je očarala vse, samo poglejte njene noge!

Poletna kombinacija Rebeke Dremelj, s katero je očarala vse, samo poglejte njene noge! (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
16. 7. 2021

Del počitnic je z družino preživela na Maldivih, od koder je vzbujala skomine s čudovitimi prizori lepih plaž in turkizno modrega morja.

Naša nekdanja misica, zdaj pa priljubljena pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj dobro ve, da si je občasno treba napolniti baterije in zamenjati lokacijo. Zato je skupaj s soprogom Sandijem in dvema hčerkicama obiskala rajske Maldive, kjer so uživali v morju, soncu in tamkajšnjih specialitetah.

Ni pa pozabila na svoje zveste oboževalce, ki jih je razveseljevala z objavami na družbenih omrežjih - pokazala jim je nepozabne prizore tamkajšnje narave, pogosto pa se je pred objektiv postavila tudi sama in znova dokazala, da se ji manekenska kariera še kako pozna, saj ni pozabila, kako je treba pozirati, da do izraza pridejo njene najlepše plati.

"Z leti pride tudi zrelost in s tem dan, ko nehaš plavati čez oceane za ljudi, ki zate ne bi preskočili niti luže...," je zapisala ob sliki, na kateri je videti zamišljena in naravnost osupljivo lepa.

K temu zagotovo pripomore kratka poletna črno-bela oblekica, v kateri pridejo do izraza njene dolge, čvrste in vitke noge, po katerih je slovela že v času, ko se je sprehajala po modnih pistah. S svojim zapisom (in lepim prizorom) je navdušila številne sledilce, ki so se odzvali z upravičenimi pohvalami na njen račun.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)