Polona Jambrek: S svojim videzom navdušila sina Clinta Eastwood

Polona Jambrek: S svojim videzom navdušila sina Clinta Eastwood (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
20. 4. 2017

Voditeljica Polona Jambrek službeno večkrat odpotuje v tujino, kjer jo čaka intervju z znanim igralcem ali igralko. Tokrat pa je bila pot še posebno zanimiva, saj je imela v britanski prestolnici intervju s sinom ameriške filmske legende Clinta Eastwooda, Scottom Eastwoodom.

Enaintridesetletni mladenič, ki igra v najnovejšem filmu Hitri in drzni 8, je na Polono naredil velik vtis, pa tudi hollywoodski zvezdnik ni bil povsem ravnodušen do naše novinarke. Polona je v London odpotovala za dva dni.

Prvi dan si je ogledala projekcijo filma Hitri in drzni 8 v družbi novinarjev z vsega sveta, kar ji je bilo zelo zanimivo. "Slišiš, na kakšen način oni delajo, nekateri na primer pokrivajo samo filme in hodijo na projekcije ter na intervjuje z igralci, ki igrajo v filmu," je povedala Polona, ki je v svoji službi zadolžena za več stvari, novinarsko, redakcijsko in voditeljsko delo.

No, že omenjeni hollywoodski spektakel pa ni bil ravno po njenem okusu. "Sem pa našla v njem izjemno produkcijo, neverjetno poigravanje z materialom in fizikalnimi zakonitostmi. Absolutno je to znanstvena fantastika, pravljica, ki včasih spominja na videoigre, pri katerih je treba premagati etapo za etapo. Podoben občutek sem dobila pri zadnjih Bondih," je dejala navdušena filmofilka.

Vozi kot babica

Polona se je po zaključeni projekciji najbolj veselila intervjuja z enim od glavnih igralcev, Scottom Eastwoodom, ki jo je čakal naslednji dan. "Z njim sem se najprej čisto po naključju na štiri oči srečala na hotelskem hodniku. Takoj me je pozdravil in me nagovoril po ameriško z odprtim nasmejanim pristopom," je navdušeno povedala voditeljica, ki jo je Scott le nekaj ur pozneje že čakal v posebni hotelski sobi, pripravljeni za intervjuje.

"Na intervjuju pa je naprej pohvalil mojo obleko (last sestre Špele), nad katero je bil zelo navdušen, saj je res lepa. Potem sva govorila o filmu, o njegovem očetu Clintu in o tem, kako vozi na cesti. Seveda me je popolnoma impresioniral, ko je rekel, da vozi na počasnem pasu kot kakšna babica, ker mu je varnost zelo pomembna. Tu sem se lahko z njim popolnoma poistovetila, saj zase pravim, da sem na cesti kot gospa v letih," je v smehu zaupala svetlolaska in dodala, da je bil 31-letni Američan med pogovorom popolnoma sproščen in profesionalno prijazen.

"Na začetku je bil še malce bolj sproščen, saj si je dovolil podeliti nekaj komplimentov, kar je seveda 'nahranilo' moj ego, potem pa je to služba kot služba z obeh strani. Ampak ja, je zelo lep moški," je navdušeno zaupala lepotička, ki ga je na koncu prosila še za skupno fotografijo. "Takoj je bil za. Pograbil je moj telefon, mi dal za odtipkat kodo in vse sam uredil ter stisnil par selfijev" je še dodala Polona.

Barbara Majič