Polona Požgan in Sašo Papp: Prestala sta odrski krst

Vir: Govori.se
9. 3. 2012

Da je večni boj med ženskami in moškimi hudo vroča tema, dokazujeta razprodana predpremiera in premiera Bitke med spoloma, žgečkljiva radio komedija, prenesena na gledališki oder.

Svoj odrski krst sta tako v začetku marca uspešno prestala priznana radijca Polona Požgan in Sašo Papp, ki sta v veliki postelji na odru obdelala vse mejne točke, ki nastanejo, ko žensko-moški odnosi iz profesionalnih prerastejo v erotične.

O tremi ni bilo sledu, obiskovalci so se zlahka poistovetili in vživeli v zgodbo o skušnjavi na delovnem mestu, celoten prostor mariborskega KGB-ja pa sta napolnila s kemijo, ki vlada med njima. Po predstavi sta navdušena podala enoten komentar: »Bilo je enkratno. Vsa trema je zahvaljujoč adrenalinu izginila, prepustila sva se toku in se povsem vživela v vlogo.«

Med številnim občinstvom smo zasledili kar nekaj znanih obrazov, boljši polovici Polone in Saša ter njune kolege z Radia Center, ki so podprli novopečena igralca. Bitka med spoloma pa še ni zaključena, saj se ekipa že pripravlja na nadaljevanje turneje.