Polona Požgan in Sašo Papp se poslavljata

S sovoditeljem Sašem sta s predstavo Bitka med spoloma popolnoma navdušila in z njo gostujeta po vsej Sloveniji. (foto: Story press) Story press
2. 9. 2013

Polona Požgan in Sašo Papp se po sedmih letih vodneja programa na Radiu Center poslavljata. Jutranji program bosta odslej povezovala Ana Praznik in Štefko Bratkovič.

Oba sta navajena zgodnjega jutranjega vstajanja, saj sta že doslej aktivno sodelovala pri ustvarjanju programa. Ana je bila producentka jutranjega programa, v zadnjih nekaj mesecih pa je zjutraj prebirala vremensko napoved.

Štefko kot nepogrešljivi del jutranje ekipeže leta skrbi za prometne informacije, v etru pa je občasno nadomeščal Polono in Sašota.

Ana je bila pred leti članica glasbene skupine Bepop. Na slovenski glasbeni sceni je še vedno dejavna, poleg tega na Radiu Center redno skrbi za snemanje oglasov in radijskih napovednikov.

Štefko je v etru Radia Center je prisoten od prvih dni oddajanja. Njegov zadnji večji podvig je bilo potovanje po Sloveniji s kosilnico, ko je opozarjal na previdno in varno vožnjo.

Novemu izzivu naproti

"Zagotovo gre za nov izziv in izkušnjo. Delovala bom po principu iskreno, nenaporno in zabavno. To, da se s poslušalci zbujaš, da si z njimi ko se spravljajo v službo, je zelo poseben občutek," pravi Ana Praznik.

Štefko Bratkovič dodaja: "Seveda sem počaščen, da prevzemam jutranji del našega programa in nadaljujem zgodbo, ki prinaša nove izzive. Ob tem cenim zaupanje in se veselim novega poglavja v svojem življenju. Poglavja na katerega želim biti ponosen."

Kaj pa Polona in Sašo?

Vsaj za nekaj časa se bosta odpočila od jutranjega vstajanja. Polona bo v prihodnje več časa posvečala družini, gotovo pa jo bomo še lahko slišali tudi na radijskih valovih.

Sašo se želi še bolj posvetiti radijskim postajam na spletu in razvijanju mobilnih aplikacij, veseli pa ga tudi delo s fotografskim aparatom.