Polona Požgan iskreno o najbolj neprijetni izkušnji na poklicni poti - odhodu iz Radia Center

Polona Požgan iskreno o najbolj neprijetni izkušnji na poklicni poti - odhodu iz Radia Center (foto: Urša Premik) Urša Premik
21. 2. 2020

Podjetnica in predavateljica poslovne komunikacije Polona Požgan, ki je že več kot 20 let prepletena z mediji, trenutno navdušuje podjetja z motivacijskim predavanjem Prijazno je biti prijazen. Doslej je v več prijaznosti prepričala že več kot 10.000 Slovenk in Slovencev.

Skozi navdihujoče predavanje želi ljudi spomniti, da so vredni, videni in slišani. Da je vredno živeti, delati s strastjo, biti prijazen, se večkrat nasmejati in ceniti dejstvo, da živimo v prekrasni deželi. Ki pa bi bila po njenem mnenju še bolj krasna, če bi bili ljudje v njej bolj prijazni do sebe in do drugih.

Skupaj s prijateljico Mojco Pehant vodi podjetje Retorik d.o.o., v okviru katerega poučujeta komunikacijo, ki je pot do boljših medosebnih odnosov v številnih slovenskih podjetjih.

O svoji poklicni poti zdaj je spregovorila v intervjuju za novo spletno stran Metropolitan.si, v katerem je med drugim spregovorila tudi o najbolj neprijetni izkušnji na njeni poklicni poti - odhodu iz Radia Center. Zakaj je bila ta izkušnja zanjo tako boleča, si preberite TUKAJ!

Priporočamo