Polona Sajovic (Ljubezen po domače): Zmenek z Mihaelom je bil najslabši v njenem življenju!

Polona Sajovic (Ljubezen po domače): Zmenek z Mihaelom je bil najslabši v njenem življenju! (foto: Pop Tv) Pop Tv
19. 5. 2018

Potem, ko se je simpatična Kranjčanka Polona Sajovic zagledala v Jožeta Mastnaka in zatem ugotovila, da z njim nima skupne prihodnosti, se ji je srce ogrelo za Mihaela Kasaša. Vendar tudi Mihael Kasaš zanjo ni bil prava izbira in oddajo Ljubezen po domače je morala zapustiti že v drugo.

Ob prijavi k sodelovanju je bila v dilemi, katerega izbrati.

Za sodelovanje v oddaji se je odločila po tem, ko je na televiziji zasledila predstavitvene spote kandidatov. Že takoj sta ji padla v oči Jože Mastnak in Mihael Kasaš. »Priznam, da mi je že na začetku bil bolj všeč Mihael, a me je malo zmotilo, da je mlajši od mene.« Ravno zaradi tega se je Polona odločila, da se prijavi in raje poteguje za srce Jožeta Mastnaka.

Jože jo je odbil s svojim neprimernim obnašanjem

Ko je Jožeta bolje spoznala, je ugotovila, da z njim ne deli enakih ali vsaj podobnih pogledov. »Tekom oddaje se je izkazalo, da sva z Jožetom popolnoma nekompatibilna.« Polona ima namreč rada energične moške, ki znajo prevzeti pobudo, česar pa pri Jožetu ni našla.

»Ko je Anemari Jožeta nedolžno masirala po ramenih, je Jože začel glasno vzdihovati, kot bi želel na vsak način vzbujati pozornost. Mislim, da ima zelo nizko samozavest in je s svojimi vzkliki predvsem želel pritegniti pozornost drugih moških, da bi bili zavistni. Tega moški, ki je samozavesten, ne bi nikoli počel. Obnašal se je popolnoma neprimerno. Takrat sem ugotovila, da ni zame.«

V njenih očeh je Jože kot petelinček

Kasneje je Polona s svojimi dejanji Jožetu dala jasno vedeti, da jo ne zanima več. »Ko smo se pogovarjali, sem vsako stvar napeljala tako, da sem mu nasprotovala. Ko je poziral in smo ga kandidatke morale narisati, sem ga narisala kot nekega petelinčka, saj se je tako tudi obnašal. Bil je kot en petelinček!«

Polona misli, da Jože ni najbolj iskren. »Mislim, da za svoje potrebe priredi resnico.«

Po Jožetu k Mihaelu

Ironija je, da je Jože takrat s svojim glasnim vzdihovanjem ob popolnoma nedolžni masaži Anemari, resnično pritegnil pozornost preostalih sotekmovalcev, vendar ne na način, kot bi si ga sam želel. Ko je Jože glasno vzdihoval in želel vzbuditi pozornost, je namreč mimo prišel Mihael, ki pa se je Jožetovemu vzdihovanju samo nasmehnil in s svojim nasmeškom pritegnil tudi Polono.

»Že takrat, ko se je Mihael nasmehnil, sem opazila, da ima karizmo, ki je Jože nima.« Kmalu se je Poloni ponudila priložnost, da bolje spozna tudi Mihaela.

Kmalu po prihodi je sledil tudi odhod

Za svojo hitro izločitev pri Mihaelu krivi predvsem sebe. »Tja sem prišla utrujena, saj sem prejšnjo noč slabo spala. Po neprespani noči je sledila še dolga vožnja do Mihaelovega doma. Tako, da sem bila resnično brez energije in volje po druženju«

Zaradi preutrujenosti se je Polona zvečer odpravila v posteljo, s tem pa Mihaelu ni izkazala pozornosti. Ravno zaradi tega, ker ni izkazala Mihaelu pozornosti, misli, da je morala tako kmalu zapustiti Mihaelovo domačijo. Verjetno je k Mihaelovi odločitvi, da izloči Polono, botrovalo tudi dejstvo, da se mu ni pustila masirati, medtem ko so se mu druge punce prepustile.

Razočarana tudi nad Mihaelom

»Mihael je že prej povedal, da ne želi imeti otrok. Ko sva bila na zmenku, sem želela izvedeti zakaj si ne želi imeti otrok in zakaj ne izkazuje ženskam ljubezni. Takrat mi je povedal romunski vic, ki pravi, da je dovolj, če ženski samo enkrat v življenju rečeš, da jo imaš rad, pa še to samo takrat, ko se z njo poročiš.« S tem je Mihael Polono močno presenetil. Sedaj je Poloni žal, da mu takrat na to ni odgovorila, da je 'za kaktus tudi dovolj, če ga zaliješ enkrat na 100 let, če pa želiš imeti lepe nageljne, moraš za njih skrbeti in jih zalivati vsaki dan'.

Polona misli, da Mihael govori eno, dela pa drugo. »Govori o ljubezni, s svojimi dejanji pa vse to razvrednoti. Že to, da je tri kandidatke izžrebal in ne tehtno izbral na podlagi napisanega in priloženih fotografij, kaže na to, da ni izbiral po tem, kar si želi srce. Nenazadnje gre za ljubezen!«

Zmenek z Mihaelom je bil najslabši zmenek v njenem življenju

Polona se na Mihaelovi domačiji tudi sicer ni počutila dobro, zato je izločitev ni potrla. »Dejansko se nisem še na nobenem zmenku v življenju počutila tako slabo, kot na zmenku z Mihaelom!«

Nad izločitvijo Polona ni razočarana, saj sta se tako Jože kot Mihael pokazala v popolnoma drugi luči, kot si ju je Polona predstavljala.

polona

Letošnjim moškim predstavnikom očitno ljubezenske vibracije niso tako domače, pa čeprav so vsi skupaj del oddaje Ljubezen po domače.

Aleš-Rod, Foto: POP TV