Pomlad s Hansom Siglom bo precej pestra!

17. 12. 2016 | Vir: Story
Deli

Vse oboževalke Gorskega zdravnika in igralca Hansa Sigla smo vedele, da se bo 'romanca' s serijo iz poletnih mesecev slej kot prej nadaljevala. Prav zato smo se še kako razveselile novice, da se Martin Gruber z družino in prijatelji, ki smo jih v seriji tako vzljubili, na Pop TV vrača spomladi.

V resnici pa lahko pričakujemo kar nekaj novosti. Če je bil gorski zdravnik v preteklih devetih sezonah precej prepričan o tem, kaj želi - biti doktor, živeti v avstrijskih gorah - je tokrat postavljen pred dvom. Kot smo utegnili izvedeti od nemških kolegov, naj bi se nova sezona namreč začela s prav zanimivim zapletom, saj bo Martin namesto v vlogi zdravnika nastopil kot pacient, ki bo, kot se za pacienta v seriji spodobi, kravžljal živce stanovskemu kolegu dr. Kahnweilerju.

Prav tako se bo v epizodah desete sezone dr. Gruber spraševal o tem, ali je njegovo življenje v vasici Ellmau resnično to, kar si želi, ter ali je njegova romanca z Anno, hčerko njegovega največjega sovražnika, v resnici končana. Kakorkoli, to, kar so ustvarjalci že dokazali, bomo lahko videli še enkrat - pomlad bo brez dvoma pestra.

Čeprav nas od prve epizode nove sezone loči še nekaj časa, pa bodo Nemci ob novih stvaritvah produkcije uživali že nekoliko prej. Serijo so nehali snemati pretekli mesec, a prve epizode naj bi na nemški televiziji lahko spremljali že v tem mesecu, napoveduje pa se, da bodo novi prizori vsaj tako uspešni kot stari.

Napisala Kaja Milanič
Fotografije Getty Images, arhiv POP TV

Nova Story že v prodaji

Story 50/2016

Story 50/2016, od 08. 12. 2016