Ponosna mamica Natalija Verboten je sinu spekla torto, ki je videti fantastično, navdušila je s svojo spretnostjo

15. 11. 2021
Deli
Ponosna mamica Natalija Verboten je sinu spekla torto, ki je videti fantastično, navdušila je s svojo spretnostjo (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Pred kratkim je oboževalcem preko družbenega omrežja ponosno sporočila, da njen sin Max praznuje 11 rojstni dan.

Ob tem smo sklepali, da mu bo Natalija Verboten (mimogrede, že večkrat je pokazala, kako spretna je v kuhinji) spekla kakšno torto. No, seveda mu jo je, in to tako za prste polizat!

To je dom Saše Lendero, v njem najde svoj mir in zatočišče, res je zavidanja vreden

Gre za priljubljeno sacher torto, specialiteto, ki jo ima marsikdo zelo rad, še posebej, če je postrežena z malce stepene smetane. Natalija je nanjo dala tudi svečke, tako da je bil njen Max zagotovo zadovoljen, tako kot ostali družinski člani.

"Čez domačo ‘sacherco’ ga pa ni, pravita sinova," je ob lepem prizoru zapisala naša pevka, mi pa smo prepričani, da je torta hitro izginila s pladnja. Ob tem ne moremo mimo dejstva, da je Natalija tudi brez make-upa videti izjemno lepo in sproščeno, njena koža pa je gladka in napeta. Očitno je, da nadvse vzorno skrbi zase, kakor tudi skrbi za svoje najbližje.

Zagotovo je bilo praznovanje v krogu domačih prisrčno in sproščeno, doma spečena torta pa je pika na i pozornosti do družine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk