Pop Design: Legende se poslavljajo

Vir: Lea
12. 7. 2012

Med oboževalkami, teh je resnici na ljubo največ, in oboževalci skupine Pop Design, ki že 25 let vztraja na koncertnih odrih Slovenije, je završalo. Skupina se poslavlja!

Ker tudi sami najprej nismo mogli verjeti novici, ki smo jo najprej zasledili na profilu FB vodje skupine Toneta Košmrlja, smo prav njemu zastavili nekaj vprašanj, ki so vsaj delno omilila naše strahove.

Sprti???

"Najprej naj povem, da med seboj nismo sprti. Daleč od tega. V vseh letih skupine mislim, da se nismo tako dobro razumeli, da nismo še nikoli tako uživali in obenem mislim, da nismo bili še nikoli tako utrujeni," nam najprej pove Tone in s tem obrazloži vsaj delček tega, zakaj se skupina poslavlja.

"V zadnjih štirih letih smo dejansko vsak teden igrali vsaj enkrat, največkrat pa celo dvakrat ali trikrat. Seveda je to odlično za posel in zaslužek, manj dobro pa je za nas in našo glasbeno ustvarjalnost. Z ekipo si želimo namreč v miru posneti novo ploščo, ki mora biti vsaj tako dobra kot tiste, ki so nas ponesle na mesto, kjer smo, in to pri tolikšni količini nastopov preprosto ni izvedljivo," nam je še pojasnil Tone.

Veliko slovo

Skupina Pop Design, ki je za številne oboževalke v pravi obliki prav zdaj, ko je pevec skupine Miran Rudan, pa se ne misli posloviti kar tako. "Seveda bi bilo to neprijazno do oboževalcev, zato smo se odločili, da bomo odšli z velikim pokom," se zasmeje Tone in razkrije, da bo zadnji avgustovski dan v Križankah skupina pripravila velik koncert, ki bo na najbolj veličasten način skupino pospremil s slovenskih odrov.

Pa se bodo kdaj vrnili? "Ne vem, tega vam res ne vem povedati. Nedvomno bomo energijo usmerili v glasbo, v kakovosten glasbeni projekt, ki bi ga radi naredili, če pa bomo na odru stali čez pol leta, pet let ali nikoli več, pa ta trenutek ne morem povedati, ker ne vem niti sam. Predvsem potrebujemo nekaj počitka in miru, nekaj časa zase, potem pa bomo videli, kaj se bo zgodilo. Ta trenutek o tem ne razmišljam," je nekoliko črnogledo še povedal Tone in obljubil, da bo koncert v Križankah, veliko slovo skupine Pop Design, vreden skupine in njihovih oboževalcev.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri