POP TV-jeva voditeljica ima na sebi zgolj brisačo, ti vroči prizori vas bodo navdušili!

Tara Zupančič (foto: Miro Majcen) Miro Majcen
25. 10. 2021

Postavna lepotica zna poskrbeti za to, da je tudi v hladnih dneh marsikomu hitro vroče!

Tara Zupančič, ustvarjalka in voditeljica, rada preseneti svoje oboževalce s kakšnim ljubkim prizorom, a tokrat je marsikoga pustila brez sape. Pred objektiv se je namreč postavila ovita samo v brisačo!

Se še spomnite Doroteje Knehtl? No, njen OČE je bil v šovu Kmetija, samo poglejte ga!

"Eno “zabluuuurano” nedeljo vam zelim!," je nagajivo zapisala, medtem ko je vzbujala skomine. Številni se je še dobro spomnijo iz šova Zvezde plešejo, kjer je gledalce navduševala s svojimi opravami in gracioznostjo, ki je nesporna, zato ne čudi dejstvo, da bi jo še radi videli na malih ekranih. Ni razkrila, ali je ob tem fotografiranju bila sama ali v prijetni družbi. Nekaj pa je le treba obdržati zase, kajne?

V zadnjem času je precej aktivna na Instagramu, saj objavlja prave modne zgodbe. Je velika ljubiteljica jeansa, zato številne modne navdušenke spremljajo njene objave, saj ravno pri Tari najdejo navdih za popestritev svoje garderobne omare.

Prav tako je dekle, ki ne pozna meja - opravila je izpit za motor in s svojim jeklenim konjičkom se pogosto poda na kakšno pustolovščino. Zagotovo nas bo tudi v prihodnje razveseljevala s svojimi avanturami in prizori, ki bodo nastali ob njih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana)