POP TV-jeva voditeljica iskreno o tem, kaj ji je ogrelo srce (in izjemoma to ni njen srčni izbranec Hamo!)

Tara Zupančič in njen lovilec sanj. Sama pa zna sanje prenesti tudi v resničnost. (foto: Foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Foto: Aleksandra Saša Prelesnik
18. 10. 2022

In to se je zgodilo medtem, ko je bila na snemanju kulinarične oddaje Kuhinja na kolesih v Prekmurju.

Tara Zupančič se je na veselje mnogih spet vrnila na male ekrane, in sicer s kuharsko oddajo. Snemanja potekajo na različnih koncih Slovenije, kar pomeni veliko dogodivščin in zanimivosti za celo snemalno ekipo.

Tara svoje vtise rada deli na družbenih omrežjih, in tako je bilo tudi tokrat, ko je opisovala, kaj vse se ji je zgodilo. Pa tudi to, kaj jo je najbolj navdušilo - priizori so preprosto čudoviti!

Sanja Grohar pokazala svoj sanjski dom in čudovito otroško sobico njenega sinčka: Lepota, funkcionalnost in udobje!

"Bila sem v raju, Malem raju. To je kraj, kjer domujejo zadovoljne, site in prelepe mucke, 15 jih je natančeje. Pa več kot 100 kozic in 17 alpak. Pa ribice, žabice, konji in osliček. Še nikoli nisem bila družbi bitij, ki so za nas precej eksotična, a te sodoprsni kopitarčki so res vesoljska bitja. One v trenutku preskenirajo tvojo energijo, zaznajo tvoj strah, gibajo se v takem ritmu, da si v sekundi njihov. Imela sem občutek, da so me očistile, da so iz mene pregnale vse, kar v mojem “polju” tisti trenutek ni bilo prav prijetno," je med drugim zapisala Tara.

Že večkrat je povedala, koliko ji pomenijo živali, in iz njenega zapisa kar veje velika ljubezen, ki jih čuti do njih. Sama ima prikupnega psička, na katerega je zelo navezana, zato ne čudi dejstvo, da je na snemanju med vsemi temi živalicami nadvse uživala. Na koncu je zapisala še: "To epizodo zaključujem z mislijo, ki sem jo spoznala prav tukaj in prav tam: “Ne čakajte na Raj, raj(š) ga poiščite sami." Mi lahko samo dodamo, da res gre slediti njenemu nasvetu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana)