POP TV-jeva voditeljica je doživela hudo neprijetnost in neprijaznost, ni ji bilo lahko

POP TV-jeva voditeljica je doživela hudo neprijetnost in neprijaznost, ni ji bilo lahko (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
17. 11. 2021

Na malih zaslonih je vedno odločna in prijazna, taka pa je tudi v resničnem življenju.

Simpatična voditeljica oddaje Svet na Kanalu A, Nuša Lesar, velja za res prisrčno osebo, ki jo le malo kaj spravi iz tira. Tokrat pa je žal doživela veliko neprijetnost, ki jo je prizadela.

TA znani slovenski par je skupaj končal po tem, ko je Katarina Čas prekinila z njim

"Potem, ko mi je gospa na kolesu zagrenila dan s sočnim besednjakom in direkt v fris stegnjenim sredincem, ste me vi spet spravili v boljšo voljo. Včasih ne vem zakaj imam IG, včasih pa vem. Danes vem. Zato, da kdaj jaz vas spravim v boljšo voljo, kdaj pa vi mene. Hvala, ker ste," je ob fotografiji zapisala Nuša.

V Instagram zgodbi je podrobneje opisala, kaj se je zgodilo: ko je na križišču z avtomobilom hotela zaviti na desno, ji je pot prekrižala starejša gospa na kolesu. Nuša jo je videla in seveda ustavila, gospa pa jo je ogorčeno pogledala in se zelo neprijazno odzvala.

Nuša se je spraševala, zakaj ne moremo biti bolj strpni drug do drugega in vsekakor bolj človeški in prijazni ter dodala, da razume, da se je gospa tako odzvala zaradi strahu, ki je bil povsem nepotreben, saj ni bila ogrožena.

Tako nas je priljubljena voditeljica dejansko vse skupaj opomnila, da smo malce bolj prijazni do drugih, tudi če sami imamo slab dan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuša Lesar (@nusa_lesar)