POP TV-jeva voditeljica je na snemanju priljubljene oddaje doživela to neprijetnost, nič kaj lepo ji ni bilo

TARA ZUPANČIČ (foto: Alpe) Alpe
8. 10. 2022

Nedavno se je mudila v čudovitem Prekmurju, kjer je snemala oddajo Kuhinja na kolesih.

Tara Zupančič se je na veselje številnih gledalcev vrnila na male zaslone, saj vodi kulinarično oddajo Kuhinja na kolesih. Snemanje je potekalo tudi v Prekmurju, a tam jo je doletelo nekaj, na kar ne bi niti pomislila.

Preberite še: Voditeljica POP TV že nekaj let ljubi tega lepega slovenskega glasbenika, a ju redko vidimo skupaj

Svojo izkušnjo je delila na spletu. V Prekmurju se je snemalna ekipa mudila dvakrat po teden dni, a Tara je zbolela. Na snemanju lončarstva je namreč bilo zelo hladno, ona pa ni bila dovolj toplo oblečena.

"Že na začetku je kazalo na to, da se ne bo prav dobro končalo. Mene res skozi zebe, veste! Zato me boste na eni izmed fotografij videli od blizu, z rahlo motnimi očkami. Ja, naslednji dan in vse naprej sem snemala s klasičnim kašljem, podedovanih od starih fotrov, počasnimi posnetki in čudnico po vsem telesu, na koncu pa se je izkazalo, da tudi z laringitisom. Čestitke, Zupančič!", je zapisala Tara in dokazala, da zna tudi na take neljube dogodke pogledati s šaljive plati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana)

Za konec je še dodala, da je ob odlični ekipi in dobrih ljudeh mogoče preživeti tudi to. S tem je vsekakor pohvalila svoje sodelavce in vse, ki pomagajo pri oddaji.