POP TV-jeva voditeljica razkrila, zakaj je bila na snemanju oddaje tako zelo živčna in kaj se ji je zgodilo

Tara Zupančič (foto: Miro Majcen) Miro Majcen
11. 10. 2022

Tara Zupančič ima polne roke dela s snemanjem priljubljene kulinarične oddaje Kuhinja na kolesih, a brez zanimivih prigod tudi tokrat ne gre.

Te so včasih prijetne, včasih pa tudi neprijetne. Tako je pred kratkim svojim oboževalcem razkrila, da je na snemanju v Prekmurju zbolela - bilo je hladno, ona pa je bila premalo oblečena. No, zdaj je že vse v najlepšem redu, a dogodivščine se nadaljujejo.

Ste že videli TE slike Urške Klakočar Zupančič? Najti jih je mogoče na spletu, samo poglejte si, kakšna je na njih

Tokrat je prvič sama kuhala pred kamerami in priznala je, da je bila zelo živčno, saj si ni nikoli mislila, da se bo lotila česa takega. " Še doma, če me kdo opazuje, vse "nagonm" ven iz kuhne. No, Leon je bil res prijeten, zato je bila ta "otvoritev" šporheta foodtrucka velik lažja," je zapisala ob lepih prizorih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana)

Dodala je, da je bil njen langaš bolj gorenjski, ter da ", uno reč, "esihfjalš" pa nisem nikol prav dobr razumela - zakaj bi jedu juho, pol bi pa meso ven jemal pa mal okisal hah, ampak priznam, da je bil dobr. Je presegel moje otroške spomine, k tega takrat res nisem marala jest."

Darja Gajšek pokazala svojo sanjsko kuhinjo in razkrila, kako je to povezano z ljubeznijo njenega življenja

Skoraj bi zamudila polet z balonom in je v bistvu skočila v košaro, ko se je ta že dvihovala. Pravi, da je bil njen polet magičen in res umirjen ter da še nikoli ni doživela take tišine in miline. Žal pa posnetkov niso uspeli narediti, saj je odpovedala kamera.
Očitno je, da Tara zelo uživa v svojem delu in z oboževalci nesebično deli zanimive dogodivščine.