POP TV-jeva voditeljica v tangicah pokazala svojo zapeljivo zadnjico, ob teh prizorih je marsikomu postalo vroče!

TARA ZUPANČIČ (foto: Alpe) Alpe
16. 12. 2022

Privoščila si je malce oddiha v toplih krajih, od koder je pozdravila svoje oboževalce.

Za Taro Zupančič je bila jesen zelo delovna, tako da si je vzela malce dopusta. Je ljubiteljica morja in sonca, tako da se je podala v tople kraje, da si napolni baterije in nabere energijo za nove podvige in projekte.

Preberite še: Helena Blagne je v objemu tega znanega Slovenca čisto sproščena: Pokazala je svoj obraz brez trohice šminke!

Simpatična voditeljica pa niti v svojih prostih trenutkih ne pozabi na oboževalce. Na Instagramu jih je tako malce "pocrkljala" s čudovitimi prizori - pred objektiv se je postavila v mini bikiniju, katerega spodnji del sestavljajo tangice! Čez je oblekla prosojno, dolgo krilo, tako da je nastal okusen (in niti malo vulgaren) posnetek.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana)

"Po enem tednu na tem krasnem kraju, sem se spet ćist zgrozila, kako ljudje blefiramo. Blefiramo v službah, blefiramo verjetno doma, blefiramo celo svojim frendom.. ampak najhujš pa je, da pri vsem tem najbolj blefiramo sebi. Pa ne mislim velikih stvari, mislim že samo tiste male, ki se nam ne zdijo pomembne. Pa so. Pomembna je vsaka misel, vsak filing in vsaka naša želja. Pomemben je vsak nasmeh in vsaka beseda, ki ti jo namenijo ljudje, pa ce te poznajo, ali ne. Pomembna je tista resnica, ki ozivi, čist samo skozi naše oči. A lahko mal bolj živimo, pa se mal manj sekiramo?," je zapisala Tara, ki je uživala na Kanarskih otokih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana)