Poročil se je Anže Kopitar!

Anže Kopitar (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
5. 7. 2013

Danes je večno zvestobo svoji izbranki obljubil naš najboljši hokejist Anže Kopitar. V zavetju Gradu Otočec se je poročil s svojo dolgoletno spremljevalko Ines Dominc.

Veseli nas, da sta se slavni Hrušičan in njegova srčna izbranka, s katero sta skupaj že sedem let, kljub življenju onkraj luže, odločila, da bosta zakonski jarem sklenila pri nas.

Poroka se je odvijala v strogo varovanem okolju Gradu Otočec. Poročni obred bi moral potekati na idiličnem nabrežju reke Krke, vendar so ga morali zaradi dežja prestaviti pod streho.

Anžetova poročna priča je bil brat Gašper, Ines pa je ob strani stala prijateljica Maja. Poročna dekoracija naj bi bila v barvah kluba LA Kings, jedli pa naj bi preproste slovenske jedi.

Ker smo na poroki najprej oprazili člane skupine Siddharta, smo sprva mislili, da bo poročno slavje obarvano bolj rockovsko, a izkazalo se je, da so člani znane skupine zgolj svatje. Za zabavo so namreč najeli Čuke.

Na poroko pa so bili poleg družinskih članov povabljeni tudi prijatelji ter številni domači in tuji zvezdniki, med katerimi je zagotovo najbolj izstopal televizijski in filmski igralec Matthew Perry, s katerim sta se pred kratkim družila na Bledu.

Najprej je bila ljubezen na daljavo

Ljubezenska zveza Anžeta in Ines, ki sta danes skoraj nerazdružljiva, se je rodila iz najstniške ljubezni in ljubezni na daljavo. Že pred leti, ko je Anže še treniral na Švedskem, je bila njegova Ines doma, pa tudi v Los Angeles je najprej prihajala le na obisk.

Nato so čustva premagala in Ines se je preselila v mesto angelov. Po tem, ko ji je Anže nataknil zaročni prstan, pa je bilo le vprašanje časa in kraja, torej kdaj in kje bo Ines dobila še poročnega.

Kljub Anžetovem zasedenem urniku si znata vzeti čas zase; prisegata na poležavanje na plaži, rada si pogledata dober film ali se s prijatelji odpravita na bovling.

Vse podrobnosti iz poroke leta boste že v ponedeljek izvedeli v novi številki revije Nova, v kateri vas bo čakalo še več fotografij s poroke!