Poročil se je Matevž Česen!

Matevž Česen (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
11. 7. 2014

Pretekli konec tedna sta si po 12 letih ljubezni večno zvestobo prisegla priznani slovenski plesalec Matevž Česen in njegova izbranka Tanja. Ljubezen iz najstniških dni je tako doživela svoj pravljični trenutek, ki sta mu bili priči tudi njuni hčerkici Taja in Tija.

Poročila sta se na Brdu pri Kranju, na Račjem otoku. "Poroka je potekala v družinskem krogu in z najinimi najboljšimi prijatelji, saj sva si resnično želela, da sva čim bolj sproščena in da je to res najin dan. Poroko nama je organizirala Romana Pahor in njen Khaos Kreativa, vse je bilo v svetlo zeleni in ciklamni barvi, rdeča nit pa so bili tudi metuljčki.

Poročni ples je bil vse prej kot klasičen, saj sta nama ga popestrila svetovna prvaka v show danceu Klara Lainšček in Jan Ravnik ob spremljavi Romane Kranjčan in virtuoza na harmoniki Gašperja Primožiča. Za trinadstropno torto pa so poskrbeli v Karljevem Mignonu iz Kranja," sta nam zaupala mladoporočenca.

Vse podrobnosti o njunem družinskem življenju vas čakajo v intervjuju v novi številki revije Story, za katero sta Matevž in Tanja razkrila tudi nekaj uradnih fotografij.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 29/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 29/2014

Story Story 29/2014, od 10. 07. 2014