Poročila se je Brendijeva hči Tina Vunjak

15. 5. 2014 | Vir: Story
Deli
Tina Vunjak in Anže Zavrl (foto: Anže Godec)
Anže Godec

Princese in princi, razen tisti kronani in modre krvi, danes živijo le še v pravljicah in romantičnih domišljijskih predstavah ljudi. A so mladi pari, ki tudi brez tega doživijo pravljično poroko. Sanjsko sta doživela tudi Tina Vunjak in Anže Zavrl iz skupine Gadi.

In če rečemo malce pravljično, za to nista potrebovala gradu, ampak svojo ljubezen in ljudi, ki so ju pospremili pri koraku čez most iz dosedanjega v skupno življenje.

Nekoč, v pravljicah, so zaljubljencem v zakon pomagale vile in čarovniki, Tina in Anže pa sta za to imela kar glasbenika. Vlogo Amorja je namreč pri njiju odigral Tinin brat Dejan. Na koncertu ansambla Spev, kjer so Dejan in Gadi gostovali, je Dejan pokazal sestrino sliko ... in Anže je bil 'pečen', kot se reče.

Kmalu zatem sta se glasbena kolega v nakupovalnem centru dobila na sestanku za skupni nastop in takrat se jima je pridružila tudi Tina. Z Anžetom, s katerim se jima še sanjalo ni, da bosta kaj kmalu zakonski par, sta se takrat videla prvič. Ne pa tudi zadnjič, kot je sklenil bodoči ženin. Še istega večera je Dejana prosil za sestrino številko in jo poklical.

Sledili so prvi zmenki, po dolgih in zatopljenih pogovorih ob čaju in kavi, kakršne poznajo le zaljubljenci, je Anže Tino povabil domov. "Takrat so vsi, verjetno s Tino vred, mislili, kako neposreden in pogumen sem, kar naravnost, brez ovinkov. (smeh) Nikomur pa se še danes ne sanja, kako generalno, na hudo in koliko prej sem pospravljal, da je bilo vse kot iz škatlice!" se spominja.

Ali sta vtis pustili tudi njegovi gospodinjska spretnost in iznajdljivost, sedanje žene ni nikoli vprašal. Pravi pa, da sta se tudi zaradi ali brez tega preprosto ujela, kajti čeprav do takrat še lep čas ni načrtoval poroke, se je s Tino očitno vse spremenilo.

"Ne vem, kako naj vam povem drugače, preprosto sem si zaželel, da bi najini trenutki trajali večno. V meni sta zaživela ljubezen in prepričanje, da je Tina ženska, s katero želim ostati do konca življenja," opisuje. Enako je čutila tudi Tina, zato je par kmalu začel razmišljati o poroki.

Vse podrobnosti o njuni poroki izveste v novi številki revije Story, kjer vas čakajo tudi romantične fotografije.

Cosmopolitan

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

CosmopolitanSTORY 21/2014

Naročite se na revijo Cosmopolitan:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 21/2014

Story Story 21/2014, od 14. 05. 2014