Poročna obleka, ki jo nosi Renata Bohinc, je resnično sanjska! Hmm, je s tem hotela nekaj povedati?

Poročna obleka, ki jo nosi Renata Bohinc, je resnično sanjska! Hmm, je s tem hotela nekaj povedati? (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
19. 5. 2022

Sezona porok je v polnem teku, saj so pred nami topli in sončni meseci.

Marsikatera nevesta si beli glavo s tem, kakšno obleko izbrati zase, da v njej resnično zablesti. Številne navdih poiščejo pri slavnih in znanih damah, ki izberejo kreacije, ob katerih zastane dih. No, pred kratkim je to naredila tudi Renata Bohinc, ki se je pred objektiv postavila v čudoviti poročni obleki.

Preberite še: Ana Tavčar iskreno o tem, da se tega njen mož Igor Pirkovič zelo boji

Gre za belo in res razkošno obleko, ki je v zgornjem delu oblikovana kot top brez rokavov z globokim dekoltejem, v spodnjem pa se razširi v široko in dolgo krilo, okrašeno z volani.

"Ko si dovolj pogumen, da razkriješ svojo dušo, se sanje uresničijo. Hvala super ekipi za ta shooting,"je ob čudovitih prizorih zapisala Renata. Številni so ob pogledu na njo takoj pomislili, da ima tudi ona kaj "za bregom," a zdi se, da so fotografije nastale v promocijske namene.

Kakor koli, v obleki je naravnost prekrasna! Znova je dokazala, da je pravi naravni talent, ko gre za poziranje pred objektivi. Bravo, Renata!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐓𝐣𝐚𝐬̌𝐚 𝐄𝐥𝐞𝐝𝐡𝐰𝐞𝐧 (@tjasaeledhwenphotos)