Poročna pravljica slovenskih misic na poročnem sejmu v Celju

Poročna pravljica slovenskih misic na poročnem sejmu v Celju (foto: Aleš Kocbek) Aleš Kocbek
Vir: Lady
16. 3. 2018

Zimski čas nam navadno postreže z novimi modnimi smernicami za prihajajočo pomlad in poletje, ki bosta zagotovo v znamenju novih porok. Lepotice tekmovanja Miss Slovenije se bodo kmalu udeležile 17. sejma Poroka v Celju, kjer bodo predstavile nove poročne smernice.

Miss Slovenije Maja Zupan se bo skupaj s spremljevalkama Lano Krajnc in Patricijo Finster udeležila 17. sejma Poroka v Celju, ki bo 17. in 18. marca. "Vesela sem, da bomo lahko z ekipo Glammodels in projektom Miss Slovenije združili moči in na sejmu Poroka predstavili najnovejše modne zapovedi iz poročnega sveta. Vabljeni torej vsi, da se nam pridružite na sejmu Poroka. Organizatorji so poskrbeli tudi za brezplačne vstopnice – Celjski sejem bo prvim 1.500 parom, ki se bodo prijavili na www.ce-sejem.si, podaril vstopnici za sejem," pove Maja.

"Poročni sejem je prijeten in zanimiv dogodek, predvsem za bodoče neveste in ženine, ki lahko izbirajo med različnimi ponudniki vabil, oblek, nakita, kozmetike, ličenja ... Bodoči mladoporočenci lahko na enem mestu pridobijo vse informacije za svoj najlepši dan, se srečajo z različnimi ponudniki in podjetji ter si tako olajšajo organizacijo poroke," je povedala Lana. "V vlogi neveste se počutim odlično in v takšnih primerih si dovolim sanjati o svoji poroki in upati, da bo moj dan tudi prišel."

Poročna pravljica slovenskih misic

Tudi Patricija Finster se že veseli sejma, na katerem se bo predstavila kot nevesta. "Sicer nimamo priložnosti nositi takšne obleke, za en dan pa se je zelo zabavno preleviti v nevesto in se sprehoditi po pisti, saj se do oltarja ne bom sprehodila še nekaj časa. (smeh) Sama sicer še nisem imela potrebe, da bi obiskala takšen sejem, se mi pa zdi zelo dobro, saj je za bodoče mladoporočence priložnost, da si na enem mestu ogledajo prstane, tortice, šopke, obleke, ličenje itd. Kar je super, saj tako lahko skupaj na enem mestu sprejmeta odločitve, ki bi sicer lahko trajale veliko dlje."

Besedilo: MMK // Foto: Aleš Kocbek