Alen Kobilica: Portorož je njegov raj

Alen Kobilica: Portorož je njegov raj (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
24. 6. 2017

Njegova pot ni brez ovir. Njegova volja je neomajna. Njegova življenjska zgodba je lahko vir navdiha, poguma in moči vsakomur. Alen Kobilica je uspešen moški, poslovnež, motivator in športnik. In ni se spremenil niti po življenjski preizkušnji s tumorjem, zaradi katerega je oslepel.

Po izgubi vida je postal športnik s srcem, dušo in telesom. Triatlonec, ki je ta šport izbral zaradi njegove učinkovitosti in raznovrstnosti. Pri plavanju, kolesarjenju in teku namreč aktiviramo mišice celega telesa. In še – vse lahko počnemo v naravi, kar še dodatno osvobaja telo in duha.

Kobilici je še posebej pri srcu neokrnjena narava slovenske obale, ki ponuja odlične pogoje za treninge. Hoteli LifeClass Portorož pa poskrbijo še za vse drugo, kar vrhunski športnik potrebuje za doseganje ciljev. "Za nas je zelo pomembno, da je za vse storitve, ki jih potrebujemo med pripravami, poskrbljeno na zavidljivi ravni: hrana, savne, masaže, profesionalen in prijazen kader," pojasni Alen Kobilica in doda, da je le tako lahko ekipa popolnoma osredotočena na priprave in trening.

Alen Kobilica

Morje, neokrnjena narava solin, bogata kulinarična ponudba in gostoljubje domačinov so razlogi, da številni za odklop od vsakodnevnih skrbi izberejo prav Portorož. Tisti, ki poleg udobja iščejo več, nekaj drugačnega, nekaj edinstvenega, izberejo Mind Hotel Slovenija tik ob portoroški promenadi.

Najmodernejši med šestimi Hoteli LifeClass Portorož je konec maja praznoval prvo leto. Več kot 74 tisoč gostov iz skoraj 90 držav z vsega sveta se je sprehodilo po hodnikih prenovljenega portoroškega petzvezdičnega hotela, kjer ste lahko med poleg Alena srečali tudi simpatično Nino Šušnjara, uspešnega poslovneža Iva Boscarola, če ste imeli srečo, vas je pozdravil tudi eden najboljših nogometnih sodnikov Pierluigi Collina. Poleg njih so v novem hotelu preživljali počitnice, sestankovali, se udeleževali kongresov, večerjali zdravo mediteransko hrano številni slovenski in tuji poslovneži, športniki in zvezdniki, ki so še posebej navdušeni nad kulinaričnim razvajanjem v Istrian Tapas.

A. K.