Poskočnega Dejana Krajnca so parkeljni dodobra prestrašili

Poskočnega Dejana Krajnca so parkeljni dodobra prestrašili (foto: Rok Deželak) Rok Deželak
5. 12. 2019

Mesec december je za muzikanta Dejana Krajnca, tako kot za številne Slovence, najlepši mesec v letu. Že zaradi tega, ker nas obiščejo trije dobri možje, ki nas vse obdarujejo, ne nazadnje pa Dejan sredi decembra tudi praznuje. Letos bo namreč dopolnil 26 let.

A še preden ga bodo obdarili z rojstnodnevnimi darili, se poskočni muzikant nadeja, da ga obišče prvi dobri mož, Miklavž, tako kot ga je v preteklosti. "Moram reči, da imam zlata starša, ki sta vedno poskrbela za Miklavža, Božička in še za dedka Mraza. Že veliko prej sem pisal kar vsem trem, v upanju, da mi bo kdo kaj prinesel. Med drugim sem jim nastavil piškote, mleko in vse kar je bilo možno, da bodo pojedli, nato pa prišlo tisto darilo, ki sem si ga želel ... Če strnem, sem imel res lepo otroštvo," nam je zaupal Dejan Krajnc, ki je še dodal, da je bil predvsem na miklavžev večer dolgo v noč buden, da bi ga le srečal.

Seveda nas je ob tem še zanimalo, ali je imel kakšno zanimivo izkušnjo? "Res je, enkrat sem imel zanimivo izkušnjo s parkeljni, ki so prišli k babici, ravno ko smo imeli večerjo. Me je bilo takrat kar strah, priznam," je v smehu odgovoril poskočni muzikant Dejan Krajnc, ki sicer komaj čaka, da pade prvi sneg, saj še kako uživa na snegu.