Poskočni in irokezast Dejan Krajnc draži z aparatom za striženje las

19. 11. 2019
Deli
Poskočni in irokezast Dejan Krajnc draži z aparatom za striženje las (foto: POP TV)
POP TV

Poskočni muzikant Dejan Krajnc še kako draži svoje zveste sledilce. Če je pred dnevi zbral več kot 25.000 všečkov, zaradi česar si bo moral pobriti irokezo, namreč tako je obljubil, če njegova objava doseže takšno številko všečkov, sedaj vsi skupaj pričakujejo, da bo držal besedo.

Navihani glasbenik tako že draži svoje sledilce, saj je med drugim objavil video, kjer se v ozadju sliši le aparat, slike pa od nikoder. Kaj to pomeni, lahko le ugibamo?!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Krajnc (@dejan_krajnc) on

A če damo šalo na stran, bo Dejan Krajnc svojo obljubo izpolnil in to na način, da bo ob tem tudi pomagal, in sicer tistim mladim, ki potrebujejo pomoč! "25.000 všečkov v samo treh dneh. Lahko vsak od Vas prispeva skromna 2€?!  Vidim, da si res želite, da gre moj "skalp oz. čopič" dol. Postrigli me boste v živo - 15.12.2019 - v oddaji Vikend paket na naši nacionalni TV.  Jaz bom svojo nalogo izpolnil, ker sem mož beseda. Sedaj ste na vrsti Vi ...⁣⁣⁣ Prosim Vas, izpolnite moj dobrodelni namen in skupaj zberimo 50.000 evrov za otroke, ki so v stiski in za božič potrebujejo našo pomoč! Da bo vse tako, kot mora biti bo poskrbela Zveza prijateljev mladine Slovenije!⁣⁣⁣ Dobrodelna akcija #nivsevfrizuri se bo pričela še ta teden.⁣⁣⁣ Pomagajte mi," je zapisal Dejan, ki bo ostal brez irokeze 15. decembra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

25K všečkov v samo treh dneh. Lahko vsak od Vas prispeva skromna 2€???!!!🙏 ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Vidim, da si res želite, da gre moj "skalp oz. čopič" dol🤦🏻‍♂️😂⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Postrigli me boste v živo - 15.12.2019 - v oddaji VIKEND PAKET na naši nacionalni TV ! ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Jaz bom svojo nalogo izpolnil, ker sem mož beseda. Sedaj ste na vrsti Vi...⁣⁣⁣ Prosim Vas, izpolnite moj dobrodelni namen in skupaj zberimo 50 TISOČ EVROV za otroke, ki so v stiski in za božič potrebujejo našo pomoč! ☺️⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Da bo vse tako, kot mora biti bo poskrbela ZVEZA PRIJATELJEV MLADINE SLOVENIJE!⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Dobrodelna akcija #nivsevfrizuri se bo pričela še ta teden.⁣⁣⁣ POMAGAJTE MI 😍

A post shared by Dejan Krajnc (@dejan_krajnc) on

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk