Poskočni muzikantje: Fantje pokazali svoja čustva

Poskočni muzikantje: Fantje pokazali svoja čustva (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
9. 3. 2017

Poskočni, kot jim pravijo njihovi goreči privrženci, pri čemer jih poznajo kot veseljake, polne energije, so se tokrat z ekipo Golica TV prelevili v malce resnejše gospodiče.

Vsaj za snemanje novega videospota za balado z naslovom 'Ne veš'. Kot vedno organizirani fantje so se podali v novo preobleko, v čisto drug stil snemanja in med snemanjem pokazali, da znajo pesem, za katero je besedilo zapisano s čustvi, odlično odpeti, odpeti tako, da je med snemanjem potekla tudi kak­šna solzica. Potekalo je na Štajerskem, dva dni brez zapletov v odlični družbi.

Za enega od kadrov so fantje izbrali kar kapelo v tamkajšnjem gradu, ki je baladi dodala še močnejši čustven naboj. "Melodijo in tekst je napisal Blaž Švab iz Modrijanov, s katerim redno sodelujemo, predvsem v oddaji Slovenski pozdrav, kjer smo hišni band," nam je zaupal Dejan in dodal, da je aranžma spisal kar njihov Martin Juhart, ki v tej baladi igra klavir in poje glavni vokal. "Zanimivo je to, da skladba sploh še ni zunaj, ampak so jo ljudje dobro sprejeli, slišali so jo namreč že na naših nastopih. Upamo, da se bomo ljudem tudi po drugi, bolj čustveno izpovedni strani približali in usidrali v srca."

A. K.