Po več kot desetletju vodenja priljubljene oddaje na TV Slovenija se poslavlja ta voditeljica

17. 11. 2023
Deli
Kip dečka s piščalko pred TV Slovenija (foto: STA)
STA

Gre za zelo gledano oddajo, ki zanima številne Slovence - doslej tudi zaradi postavne voditeljice.

Loto igrajo številni Slovenci, zato ni nič nenavadnega, da jih oddaja na TV Slovenija, v kateri izžrebajo številke, prikuje za male zaslone. Kar 12 let jo je vodila postavna svetlolaska, Jerneja P. Zhembrovskyy, ki pa se zdaj od te vloge poslavlja, kot je sama zapisala na svojem Instagram profilu.

Danijela Martinović zdaj spregovorila o hudi stiski, ki jo je dolgo časa skrivala

"Po 12ih letih in 631. oddaji je prišel čas za slovo. Za slovo od loterijskih sred, nedelj, visokih skladov in lovljenja sreče. Draga @t_a_n_j_a____t____z_a_j_c , hvala, ker ostajaš moja najljubša šefica. Hvala @kukojscek , ker ostajaš moj najšarmantenjši in gentlemenski sovoditelj. Moja čudovita @mojcakrajnc_mk pa - welcome back! Rada vas imam. Vam, drage gledalke in gledalci Lota pa - SREČNO roko pri izbiri številk tudi v prihodnje!," sporoča Jerneja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jerneja Podbevsek Zhembrovskyy | The Lie by JPZ (@thelie_by_jpz)

Zaenkrat še ne vemo, ali jo bodo gledalci lahko videli v kakšni drugi oddaji, prepričani pa smo, da ji dela ne bo zmanjkalo. Poleg tega, da je vodila žrebanje lota, se je preizkusila tudi kot voditeljica raznih prireditev, kar ji prav tako gre odlično od rok. Jerneja je nekdanja balerina, ki zna odlično poskrbeti ne samo za svoj izvrsten videz, temveč še za videz drugih znanih Slovenk. Je namreč še modna oblikovalka, njena oblačila pa so kakovostna in zelo cenjena.

BONUS VIDEO: Pilates s Petro: Umirjena vadba, primerna tudi za začetnike