Pošljite energijo Tini Maze

17. 1. 2014 | Promocijsko sporočilo

Sezona alpskega smučanja se počasi bliža vrelišču. In čeprav Tini Maze zaenkrat še zdaleč ni šlo vse po načrtih, je odločena, da z novim trenerjem in novo energijo dokaže vsem, da nikakor ni pozabila na šampionske občutke.

Na njeni poti jo zelo podpira tudi sponzor Milka, ki je zanjo (in za ostale članice ekipe Milka Ski Stars) pripravila posebno spletno igrico Xcountry Energizing, s katero lahko navijači pošljejo energijo svoji najljubši smučarki. Igra spada v sklop Nežnih snežnih iger (Games of Tenderness) in je četrta po vrsti – vsaka od njih je udeležencem doslej že prinesla kup odličnih Milkinih nagrad. Xcountry Energizing poteka na spletni strani www.milkaskistars.com, v njej pa sodelujete s preprostim klikom z miško ter z deljenjem svojega dejanja s prijatelji po družbenih omrežjih. Več kot jih boste povabili k sodelovanju, bolj močan bo vaš žarek energije, to pa bo povečalo tudi vaše možnosti za osvojitev katere od nagrad.

V Nežnih snežnih igrah (Games of Tenderness) smo že videli spletne igre »Skupne želje«, »Zimski objemi« ter »Alpsko petje«. Za sodelovanje v tokratni igri, ki se imenuje »Xcountry Energizing«, obiščite spletno stran Milka Ski Stars ter pošljite svojo energijo s preprostim klikom!

Nagrade vsak mesec, na koncu poslastica za tri srečneže

Milka bo sodelujoče v spletni igrici tudi izdatno nagradila. Vsak mesec bo tako nekdo prejel:

1.) smučarsko opremo, ki jo sestavljajo Milkine originalne smuči ter eleganten smučarski kombinezon;

2.) par originalnih smuči Milka;

3.) elegantno Milkino puhovko;

4.) Milkino smučarsko spodnje perilo;

5.)Milkino majico z dolgimi rokavi in čepico ter

6. – 10.) Milkin paket presenečenja.

Med vsemi sodelujočimi v »Nežnih snežnih igrah« bodo na koncu izžrebani tudi trije, ki bodo v času zaključku FIS svetovnega pokala v švicarskem Lenzerheideju (14. – 16. marec) deležni VIP tretmaja. Poleg nastanitve, prevoza, prehrane, VIP vstopnice ter paketa presenečenja bodo srečni nagrajenci v živo spoznali tudi Milkine smučarske zvezdnice.

Milka

Več informacij najdete na spletni strani www.milkaskistars.com.