Postaja napeto! Kdo bo slavil v šovu Znan obraz ima svoj glas?

Postaja napeto! Kdo bo slavil v šovu Znan obraz ima svoj glas? (foto: Miro Majcen / POP TV) Miro Majcen / POP TV
3. 12. 2019

Na prvi decembrski večer se je zgodila predzadnja oddaja letošnje sezone šova Znan obraz ima svoj glas, v kateri je kot Sestra Marlenna - čeprav so mnogi dejali, da je podoben Sestri Daphne - slavil Srđan Milovanović.

Alex Volasko kot Alenka Gotar
Ana Dežman kot Kaoma
David Amaro kot George Michael
Eva Boto kot Manca Špik
Maja Oderlap kot Isaac Palma
Matic Supovec kot Earth, Wind & Fire
Petra Zore kot Eros Ramazzotti in Anastacia
Maja Oderlap in Eva Boto ter Manca Špik in Isaac Palma

Srđan Milovanović je tudi sicer po desetih oddajah na drugem mestu (155 točk), sledi mu David Amaro (154 točk). Nato pa so tu še Eva Boto (152), Ana Dežman (148), Alex Volasko (146), Petra Zore (132) in Maja Oderlap (121). Na prvem mestu pa je trenutno Matic Supovec s 157 točkami. Ker so razlike na prvih treh mestih minimalne je težko napovedati zmagovalca, tako da bo vse skupaj odvisno od zadnjih imitacij.

In v kaj se bodo prelevili znani obrazi naslednjo nedeljo? Zmagovalec 10. oddaje Srđan Milovanović bo postal član skupine Plavi orkestar, zapel bo pesem Od rodjendana do rodjendana, Alex Volasko pa bo tokrat Omar Naber. Matic Supovec bo imel zanimivo nalogo, saj bo nastopil kot duet 6pack Čukur in Šank rock. A na odru ne bo sam, saj se mu bo pridružila Maja Oderlap. David Amaro pa bo Justin Timberlake. Kaj pa dekleta? Petra Zore bo risana junakinja Moana, Eva Boto bo stopila v čevlje člana Ansambla brata Avsenik. Ana Dežman pa se bo za zaključek prelevila v Mariah Carey. S pesmijo All I want for Christmas is you nas bo popeljala v praznični čas.