Postani stand up komik leta: Približuje se prvi predizbor!

Vir: Nova
24. 1. 2011

Gostitelj večerov, s katerimi bomo v Sloveniji dobili enega in edinega, najboljšega, tistega, ki bo prepričal tako žirijo kot občinstvo – stand up komika leta, Vid Valič se že veseli prvega predizbora, ki bo v Areni Play&Party v BTC Cityju pod okriljem Koloseja ter Špas Teatra v četrtek, 3. februarja, in na katerega se bo uvrstilo le 10 kandidatov (tisti z največ ˝lajki˝ na uradni Facebook strani ˝Stand Up Komik Leta˝, 9 pa jih bo izbrala žirija).

Glede na večje število prijavljenih tekmovalcev žirija že na začetku ne bo imela lahkega dela. Za favorita, ki se bo neposredno uvrstil na prvi predizbor v Areni, lahko glasujete le še do 25. januarja. S tem se bitka za naziv SUKL-a (Stand Up Komika Leta, op. p.) ne zaključuje.

Vsi s humorjem, smislom zanj ali preprosto vsi, ki znate nasmejati vse okoli sebe, še vedno pridno snemajte filmčke, saj bo drugi krog že marca.

Ponovimo pravila igre za vstop v bitko, da postaneš stand up komik leta:


1. Najprej klik in ˝lajk˝ na spletni strani www.facebook.com/StandUpKomikLeta.

2. Posnemi svoj nastop, dolg dve minuti. Lahko s čimerkoli, samo da vključuje pojem snemanja v sliki in zvoku.

3. Video naloži na portal YouTube, njegov link pa objavi na zidu uradne Facebook strani Stand Up Komik Leta.

Izmed vseh objavljenih posnetkov bo žirija za vsakega od polfinalnih nastopov izbrala 10 kandidatov – tisti z največ ˝lajki˝ na Facebooku se v predizbor uvrsti avtomatično.

Na vsakem od polfinalnih večerov bodo izbrani trije kandidati, ki se bodo potegovali za nastop v finalu ter bogate nagrade:

  • - skuter,
  • - vikend paket v Londonu z ogledom stand up nastopa najbolj znanih komikov,
  • - zmagovalca pa čaka tudi lastna stand up premiera v Špas teatru.