Postavna hčerka Jureta in Alenke Košir, Alina, vnovič navdušila s svojimi slikami, prava lepotica je!

Postavna hčerka Jureta in Alenke Košir, Alina, vnovič navdušila s svojimi slikami, prava lepotica je! (foto: Instagram Alenke Košir) Instagram Alenke Košir
29. 12. 2020

V primeru te mladenke zagotovo velja pregovor, da jabolko ne pade daleč stran od drevesa.

Postavna Alina Košir, hčerka Jureta in Alenke, je zrasla v pravo lepotico, na katero sta njena starša izjemno ponosna, tako kot sta ponosna na vse svoje otroke (poleg Aline imata še sina Jalna in hčerko Aniko). Očitno pa gre mladenka po maminih poteh, saj se rada postavi pred fotografski objektiv - je izjemno fotogenična in prava mlada dama. 

Preberite si še: Alina Košir objavila sliko svoje mame Alenke v čipkastem bodyju iz mladih let: Res sta si izjemno podobni

Na svojem Instagram profilu pogosto objavi kakšno sliko, ki vedno požanje veliko navdušenja med njenimi sledilci. Tokrat jih je presenetila s tremi fotografijami, s katerih je razvidna njena podobnost z lepo mamo. Na njih jo lahko občudujemo v kavbojkah in kratkem belem topu, ki razkriva popolno postavo.

To so opazili tudi njeni sledilci, ki so ji namenili lepe besede in številne pohvale. Če se bo to dekle kdaj odločilo za manekensko kariero, bo zagotovo uspešna. Preizkusila se je že kot model, sama pa najbolje ve, kakšno pot bo v prihodnosti ubrala. Brez dvoma ji bosta ob tem starša v veliko oporo, tako kot sta ji bila doslej.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Kosir (@alinakosir)