Postavna in nekoč priljubljena pevka Pika Božič je svoje poslanstvo našla drugje: "Uživam v tem, kar delam!"

Postavna in nekoč priljubljena pevka Pika Božič je svoje poslanstvo našla drugje: "Uživam v tem, kar delam!" (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
18. 11. 2020

Pika je zdaj podjetnica, ki se ukvarja s povsem drugačno dejavnostjo. Spoznali smo jo kot uspešno pevko, a se je že pred časom umaknila iz sveta blišča in slave.

Zdaj pomaga ženskam skrbeti zase in za svoje dobro počutje, med drugim pa program, ki so ga zasnovali, vključuje tudi pomoč pri zanositvi.

Sodeluje pri razvijanju predavanj, ki so namenjena tako podjetjem kot manjšim skupinam žensk, ki se hočejo naučiti, kako ostati zdrave, zadovoljne in uravnovešene.

Pika ne skriva dejstva, da v svojem delu nadvse uživa:

"Pomagati ne pomeni samo, da rešuješ posledice v obliki simptomov ali znakov, pomeni reševanje vzroka le teh. In osebno jemljem to kot neke vrste poslanstvo, to je naučiti vsakega posebej, kako razumeti sebe in kako si pomagati. Kar pomaga enemu, še ne pomeni, da pomaga tudi drugemu. Vsi smo unikat in tako moramo tudi gledati nase.

Uživam v tem, kar delam. Uživam, ko opazujem te preobrazbe. In uživam v tem, ko dobim sporočilo s slikico pozitivnega testa nosečnosti, ko dobim klic, kako sta z možem končno srečna in tako ponosna sem, ko mi kakšna dama reče, da ji je po dolgem času všeč podoba, ki jo vidi v ogledalu. Kako človek ne bi užival v tem?"

Vir: Mična.si

Priporočamo