Postavna Indira Ekić navdušuje z neverjetno ozkim pasom: Poglejte si, kako seksi je videti!

Postavna Indira Ekić navdušuje z neverjetno ozkim pasom: Poglejte si, kako seksi je videti! (foto: Planet TV) Planet TV
17. 6. 2020

Postavna Indira, ki smo si jo zapomnili po sodelovanju v šovu The Biggest Loser, še vedno kar žari.

Zato ni nič čudnega, da marsikoga zanima, kakšna je njena skrivnost pri ohranjanju vitalnosti, zdravja in lepega videza. Na družbenem omrežju je pred kratkim objavila svojo fotografijo, ki je požela veliko všečkov in pozitivnih komentarjev.

Kako tudi ne bi? Indira je pokazala, kako ozek je njen pas, zadnjica pa čvrsta in zaobljena. Ob tem je zapisala: "Bejbe moje veste, da ste samozavestne najlepše.
Verjemi, videla sem najlepše manekenke brez energije in kančka samozavesti, ličila sem prave carice z nekaj kg več, ampak zaradi pozitivne energije in samozavesti bi jih vzela kr sabo domov. Zase vem, da obožujem samozavestno Indiro, zato treniram in pazim kaj dajem vase. Ker me to osrečuje!"

Ker ve, kaj hoče, je temu pripravljena posvetiti veliko pozornosti. Tako je tudi prav. Če je oseba zadovoljna s seboj, se to pozna tudi navzven, pri lepi Indiri pa je to več kot očitno. Bravo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bejbe moje veste, da ste samozavestne najlepše 😍 . . Verjemi, videla sem najlepše manekenke brez energije in kančka samozavesti in ličila sem prave carice z nekaj kg več ampak zaradi pozitivne energije in samozavesti bi jih vzela kr sabo domov 😍 . Zase vem, da obožujem samozavestno Indiro, zato treniram in pazim kaj dajem vase 🙌 Ker me to osrečuje! . Če v tem trenutku potrebuješ brco v rit, da začneš skrbet zase in svojo srečo podarjam štiri nagrade: . . ❤️ Gymshark topek in pajkice ❤️ mesečno zalogo @enemon_official shakov za busy bejbe ❤️ škatlo Braunemon kapsul za zaščito pred soncem in čudovito porjavelost ❤️ in 10 najboljših beljakovinskih čokoladic vseh okusov 😍 . . Javi se v komentar, označi svoje prijateljice in stisni follow @enemon_official . . držim pesti, da izberem prav tebe ❤️ . Žrebam čez dva dni ❤️

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on