Postavna Marjetka Vovk pokazala, kje zdaj preživljajo dopust, pohvalila je to našo destinacijo

Postavna Marjetka Vovk pokazala, kje zdaj preživljajo dopust, pohvalila je to našo destinacijo (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
12. 8. 2021

Ne le, da lepa glasbenica navdušuje s svojim glasom, tudi njen stas je zavidanja vreden.

To dobro vedo njeni oboževalci, ki vseskozi podpirajo tako Marjetko kot njenega soproga Raaya. V zadnjem času je Marjetka izgubila nekaj odvečnih kilogramčkov, v poletnem času pa je tudi malce popestrila garderobo in se prelevila v pravo trendseterko. Tako smo jo pred kratkim občudovali v lepem kombinezonu, presenetila pa je tudi s čudovito poletno oblekico.

S svojo družinico se je Marjetka nekaj časa mudila na Korčuli, otoku, ki je bil na začetku te sezone pravo "pribežališče" znanih Slovencev. Tam ima svoj apartma tudi Hajdi Korošec Jazbinšek, čudoviti otok pa je letos obiskala tudi Špela Grošelj.

No, zdaj pa je Marjetka skupaj z družino sklenila, da del počitnic preživi v slovenskih termah. Odločili so se, da obiščejo Banovce, kjer očitno uživajo na vso moč, kot smo lahko opazili na pevkinem Instagram storyju, saj je objavila nekaj prisrčnih prizorov, opremljenih z napisi. Na eni od slik je zapisala, da je to definitivno družini najbolj prijazen dopust, saj otroci uživajo, starši pa počivajo. Očitno je tam veliko dejavnosti za otroke, tako da sta lahko Marjetka in Raay malce bolj sproščena in si privoščita zgolj in samo uživanje - in prav je tako.

Marjetka Vovk