Postavna Marjetka Vovk se je tako stisnila k svojemu soprogu, nosila je obleko, ki pusti brez besed

16. 8. 2021
Deli
Postavna Marjetka Vovk se je tako stisnila k svojemu soprogu, nosila je obleko, ki pusti brez besed (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Veljata za znan estradni par, med katerima je ljubezen še kako živa.

Marjetka Vovk in njen soprog Raay nimata nobenih težav, ko gre za izkazovanje naklonjenosti. Par sta že vrsto let, imata dva otroka, v zadnjem času pa se zdi, da je njuna vez še močnejša.

Zaradi protikoronskih ukrepov sta veliko več časa preživela skupaj, a to njuni zvezi sploh ni škodilo. Zgodilo se jima je le to, da sta v času zaprtja dejavnosti pridobila nekaj kilogramčkov, ki sta jih tudi že izgubila. Pri tem je bila Marjetka nadvse uspešna, saj se zdi, da je njena postava lepša kot kadarkoli prej. To dobro ve tudi sama, zato je za to poletje izbrala romantične oblekice in modne kombinezone, ki lepo poudarijo njeno vitko figuro.

"Povej mi, da bom tvoja, vsaj še 1000 let! Hvala vam za 250.000 ogledov," je ob romantičnem prizoru zapisala Marjetka in se tako oboževalcem zahvalila za njihovo podporo njunemu ustvarjanju.

Marsikdo je ostal odprtih ust, saj je pevka videti čudovito in sproščeno v beli obleki z rdečimi pikami, ki lepo ponazarja njeno nežno naravo. Tudi Raay je v objemu svoje soproge videti nadvse zadovoljen, kar so oboževalci takoj opazili.

Upamo, da nas bosta še kdaj razveselila s tako prisrčnimi in lepimi prizori, saj s svojim primerom lepo pokažeta, da se kot partnerja dopolnjujeta na vseh področjih, tudi na tistem, ki zadeva njuno delo. Želimo jima veliko uspehov še naprej!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu