Postavna novinarka POP TV-ja zna lepo poskrbeti zase, nič čudnega, da je videti fantastično

Postavna novinarka POP TV-ja zna lepo poskrbeti zase, nič čudnega, da je videti fantastično (foto: Arhiv) Arhiv
21. 5. 2021

Katarina Matejčič vedno pritegne pozornost, ko se pojavi pred kamerami.

Atraktivna svetlolaska ni nikoli skrivala dejstva, da obožuje športne aktivnosti, saj s pomočjo športa poskrbi za svoje dobro počutje, kondicijo in energijo, ki jo še kako potrebuje pri svojem zahtevnem delu.

V enem od intervjujem je tako pred kratkim razkrila, kako si kar najbolje organizira čas, ki ga ima ob napornem delavniku - in rekreacija ima pri tem veliko vlogo.

"Vsekakor ga precejšen del namenim rekreaciji – od petkrat do šestkrat tedensko. Skoraj vsako jutro namreč telovadim in tečem. To počnem že 15 let. In to naredim najprej, pred vsemi drugimi obveznostmi, saj se temu res nerada odpovem. Je namreč pomemben del mojega vsakdana, čas zame, v naravi, na svežem zraku.

Drugi pomemben del je vsekakor druženje, sploh po zadnjem letu, ko smo ga vsi pogrešali in zato začeli še dodatno ceniti. Na vrsto pride po službi ali konec tedna. Tretji del so potovanja: dvakrat ali trikrat letno, običajno v istem času. Pod črto, čeprav ne maram rutine, je ravno moj prosti čas zelo organiziran; natanko se ve, kdaj je čas za kaj."

Vir: Onaplus

Priporočamo