Postavna plesalka Svetlana Cigoj je razveselila s prikupnim prizorom, samo poglejte jo!

Postavna plesalka Svetlana Cigoj je razveselila s prikupnim prizorom, samo poglejte jo! (foto: Pop tv) Pop tv
14. 6. 2021

S soprogom pričakujeta drugega otroka, svoje oboževalce pa je presenetila z nosečniško fotografijo.

Takrat (še) plavolaso plesalko Svetlano Cigoj smo dodbra spoznali v priljubljenem šovu Zvezde plešejo. S svojim soprogom, prav tako plesalcem, Mišo Cigojem, se veselita prihajajočih mesecev, saj bosta konec avgusta vnovič postala starša. Poročena sta od leta 2013 in imata sedemletnega sina Konstantina Bernarda, ki se že zelo veseli svoje nove vloge starejšega bratca.

Svetlana je na družbenem omrežju ponosno pokazala, kako povezana je njena družina, saj je objavila fotografijo, na kateri Konstantin Bernard poljublja njen nosečniški trebušček. Videti je, da sta mama in sin izjemno povezana in da novemu družinskemu članu ali članici ne bo manjkalo ljubeče pozornosti.

Ob fotografiji je Svetlana v ruščini zapisala: "Sreča je osebno stanje, ki ustreza največjemu notranjemu zadovoljstvu s predpogojem njegovega bitja, popolnosti in smiselnosti." Postavna plesalka je sicer pred časom presenetila z novo barvo las, saj se je iz platinaste blondinke preobrazila v rjavolasko. No, že takrat so oboževalci presodili, da ji izjemno lepo pristoji, enako pa je očitno ugotovila tudi sama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Svetlana Cigoj (@svetlanacigoj)