Postavna radijka na vročem pesku v kopalkah takole vzbuja skomine v teh hladnih dneh

Voditeljica Ivjana Banič je mamica dveh nadobudnih malčkov. (foto: Osebni Album) Osebni Album
16. 11. 2021

Skupaj z družino je trenutno na Karibih, kjer se prepušča užitkom na plaži.

Ivjana Banič, radijka in velika popotnica, je že pred časom iz Havajev prišla nazaj v Slovenijo, a zdaj se je skupaj z družino preselila na Karibe, od koder svoje oboževalce pozdravlja z lepimi prizori in zanimivimi zapisi na družbenem omrežju pa tudi na svojem blogu.

Jooj, kako ganljivo! Marko Potrč je srčen očka, poglejte si ta prizor, hčerka je zelo podobna mamici Lili

Tokrat jih je povsem pustila brez sape s slikami, na katerih je v kopalkah. Videti je preprosto odlično in niti malo se ji ne pozna, da sta za njo dve nosečnosti. Res je v odlični formi, za katero skrbi s pravilno prehrano in s športom, pa tudi njena dva nadebudneža, hčerka Vila in sin Kras, poskrbita za to, da njuna mamica ne miruje.

Ob lepih slikah je opisala, kako je trenutno na Karibih - pravi, da vlada zatišje pred glavno sezono. "Kako je tebi ljubše? Odmaknjene plaže, kotički, vasice, osamljeni hribi, gore in manj obljudene poti … ali ti je všeč, da je vrvež in dogajanje in vsak svojo muziko iz zvočnika in piči udri?," je v svojem značilnem humornem stilu spraševala sledilce, ki kar niso mogli odmakniti pogleda od lepih prizorov, s katerimi jih je "počastila" postavna Ivjana. Priznamo, tudi nam je delala skomine!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVJANA BANIC ✫ blabla + travel (@ivjana)