Postavna Tanja Žagar je razkrila svoj raj, v katerem kar žari: Ne boste se je mogli nagledati!

Postavna Tanja Žagar je razkrila svoj raj, v katerem kar žari: Ne boste se je mogli nagledati! (foto: Matic Bajželj) Matic Bajželj
4. 6. 2020

Priljubljena in simpatična pevka Tanja Žagar ceni trenutke, ki jih preživi v naravi.

To dejstvo rada deli s svojimi sledilci na družbenih omrežjih, ki uživajo v pogledu na njeno veselje. Še posebej zato, ker postavna Tanja nikoli ne pozabi na svojo urejenost, pa naj bo to na odru ali v prostem času.

Tokrat je očarala z majico živo rumene barve, ki čudovito pristoji njenim lasem, in s trenirko s cvetličnim potiskom, ki bi jih v svoji omari hotela imeti marsikatera mladenka.

Ob sliki je pripisala: "Odkrila sem nov, skrit zeleni raj," njeni sledilci pa so se strinjali, da je nadvse lepa. Nam so pritegnili pozornost lepi, viseči uhančki, ki jih je barvno uskladila z lepo majico.

Tanja dobro ve, da si je treba vzeti čas zase in ga preživeti tako, da se kar najbolj sprostimo. Ona ga rada preživlja v naravi, kjer si nabere novo energijo za vse življenjske izzive.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Odkrila sem nov,skrit,zeleni raj! 🍃☘️🌿🍀🌞 #tanjazagar #tanjažagar #green #lovegreen #nature #sunshine #sunnyday #goodvibes #carica

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar) on