Postavna voditeljica Melani Mekicar priznava, da bi bila rada bolj varčna, a jo TOLE vedno zavede

20. 1. 2022
Deli
Postavna voditeljica Melani Mekicar priznava, da bi bila rada bolj varčna, a jo TOLE vedno zavede (foto: Igor Zaplatil / Profimedia)
Igor Zaplatil / Profimedia

Mlada in postavna voditeljica živi samostojno življenje, a priznava, da je, ko gre za varčnost, res težko.

Melani Mekicar ima svoje delo in sama skrbi za plačevanje računov ter položnic, saj živi samostojno, skupaj z njenim partnerjem Markom. Pred tem je živela s starši, ki so poskrbeli za vse, a zdaj je na svoji poti.

Preberite še: Objokana Anja Ramšak se je poslovila, to bo zdaj delala

Kot je dejala za revijo Lady, je že zelo zgodaj začela delati in si služiti svojo žepnino. Dodaja, da dokler se je šolala, starša od nje nista zahtevala prispevka v družinski proračun - na prvem mestu je seveda bila njena izobrazba.

Zadnje leto pa živi sama in je prevzela tudi odgovornost za svoje finance. Priznava, da bi rada bila bolj varčna, a je zapravljivka  - ker obožuje modo, največ zapravi prav za obleke, saj jo premamijo lepa oblačila, je priznala v pogovoru za Lady.

No, pridni Melani dela ne zmanjka - je tudi radijska voditeljica, nekaj pa ji prinesejo še sponzorirane objave na Instagramu. Vsekakor je pohvalno, da se sama zaveda vseh prednosti in slabosti samostojnega življenja ter pasti potrošništva ter da ve, kje so njene slabosti.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk