Postavni Čuk Jernej Tozon pokazal, za koga se vedno najde prostor v njegovi postelji (prizor, ki čisto razneži)

18. 1. 2023
Deli
Postavni Čuk Jernej Tozon pokazal, za koga se vedno najde prostor v njegovi postelji (prizor, ki čisto razneži) (foto: Igor Zaplatil)
Igor Zaplatil

Pevec priljubljene skupine Čuki je postaven moški, za katerim se rada ozre marsikatera dama.

V srcu Jerneja Tozona je veliko ljubezni, ki jo rad deli - tudi s prikupnimi štirinožci. Vrsto let je imel psičko Lili pasme jack russell terier, ki pa se je po 13 letih žal poslovila. A Jernej ni dolgo zdržal brez pasje družbe, na katero je še kako navajen.

Preberite še: Ooo, to pa je pravi baby boom! Zibala bo še ta znana RTV-jeva voditeljica, nosečnost je dolgo skrivala!

Oboževalcem je pokazal, da ima spet živahnega psička, mladička, ki se bo v njegovem domu brez dvoma počutil odlično! Jernej je očitno eden od tistih lastnikov, ki svojemu ljubljencu mirno dovoli, da skoči v posteljo ali na kavč - in več kot očitno je, da se kuža počuti odlično, saj je mirno zaspal.

Živahen psiček med spanjem zgleda kot pravi angelček, a je Jernej v Instagram zgodbi objavil še fotografijo, na kateri ima poškodovano in zalepljeno veko. Ob njej je zapisal: "Ko se igraš z malim kužkom in ti odtrga del veke. Otroci ..." No, sam dobro ve, da je psiček to naredil čisto nehote, med igro. Očitno bo moral biti malce bolj pozoren, kajne? Prepričani smo, da Jerneja z njegovim novim ljubljenčkom čaka še veliko lepih dogodivščin in trenutkov, ko se bo v njegovi družbi čisto sprostil in si napolnil baterije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jernej Tozon (@jernejtozon)

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem