Postavni glasbenik Challe Salle s preprostim nasvetom, ki ga gre upoštevati za boljše počutje

Postavni glasbenik Challe Salle s preprostim nasvetom, ki ga gre upoštevati za boljše počutje (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
9. 6. 2020

Challe Salle je mladenič, za katerim se obrne marsikatera ženska. Je uspešen glasbenik, ki mu preko družbenih omrežij sledi na tisoče ljudi.

Kako mu tudi ne bi? Redno objavlja fotografije z napornih treningov, s pomočjo katerih mu uspeva odlično vzdrževati kondicijo in mišičasto telo.

Pred kratkim pa je ob svoji sliki objavil preprost stavek, s katerim je požel veliko navdušenja, saj gre za staro resnico, na katero med stresnim vsakdanom pogosto pozabimo: "Dokler veš kdo si in delaš kar te veseli, ni važno kaj si mislijo drugi." Njegovi sledilci so se zelo strinjali z njim in ugotavljali, da je res zadel bistvo.

Seveda jih je navdušil tudi njegov videz, zato ni nič čudnega, da se marsikatero dekle sprašuje, ali je njegovo srce že oddano. Medtem ko o svojem delu govori brez zadržkov, je glede zasebnega življenja precej zadržan.

Nazadnje so ga v javnosti ujeli s postavno svetlolasko Yvonne, a drugih podrobnosti ni želel razkrivati. No, nekaj pa je le treba zadržati zase, in Challe Salle se očitno drži tega reka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dokler veš kdo si in delaš kar te veseli, ni važno kaj si mislijo drugi😎🤙🏼 #challesalle #smile #happy #sun #nature #park #nike #shades #beard #menstyle #malemodel #portrait

A post shared by Challe Salle (@challe_salle) on